Peste 12000 de lampioane au fost lansate la Iasi video

LE: Cica 2 case de prin zona tatarasi, zona chiurchi ar fi luat foc, si doar interventia rapida a pompierilor a facut ca pagubele sa nu fie mari..

Cred ca lansarea lampioanelor a fost momentul cel mai asteptat de catre ieseni din cadrul celor 3 zile de festivitati. Am gasit in fata la palatul culturii un maruta care tipa intr-una si era mult prea agitat (sigur ramane fara voce pana la final) si o multime de gura casca ca si mine, care asteptau lansarea lampioanelor. A fost o sincronizare perfecta la lansare, cei de pe scena ziceau una, lansatorii faceau alta. Vazand ca n-au cu cine au dat drumul lansarii.

Totul a fost de-a dreptul wow. Este intr-adevar o chestie pe care o vezi o singura data in viata, si din acest motiv toata lumea a pozat si-a filmat cat si cum a putut. Se pare ca dintr-un eveniment de deschidere de Palas s-a ajuns la politica si deja parca e prea mult sa te bagi in seama cu un eveniment la care tu nu prea ai contribuit cu nimic. Urat, nu se face asa. Tinand cont ca primaria va face curat dupa (si credeti-ma ca o sa aiba serios de treaba), cred ca minutul de aur a lui Nichita a fost meritat pana la urma.

Copilul din ultimul video (cam pe la minutul 2.30) este genial..doar priviti-l

4 thoughts on “Peste 12000 de lampioane au fost lansate la Iasi video

  1. Yepi

    Cel mai frumos eveniment la care am luat parte.Cineva demareaza o actiune sa lansam lapioane in fiecare an pe data de 3 :)) mi se pare foarte interesant.

  2. Serban

    Cu siguranta a fost minunat sa fie prezent la un asemenea eveniment. Mersi mult ca ne-ai impartasit si noua aceasta amintire de a ta cu lampioane. Super fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *