Nesimtirea la romani

Dau sa plec de la munca zilele trecute cand vad ceva alb sub masina. O bomba cred ca inca nu-mi pune nimeni asa ca am zis sa arunc o privire mai atenta. Ce-am gasit vedeti in poza de mai jos:
2012-05-28 21.09.44

Pentru cei care n-au inteles exact cam ce e pe acolo, va spun eu: un scutec plin cu cacuta proaspata. Bineinteles ca nu a gasit un loc mai bun de aruncat decat sub prima masina care i-a iesit in casa. Era undercover pachetelul si daca dadeam cu roata in el aveam noroc pe viata. Inteleg ca ai un copil mic care face treaba mare in cele mai nepotrivite momente, dar cat era sa arunci “bomba ecologica” la cos? Stiti cat avea de parcurs pa acolo? Nici macar 10 metri. 10!!

Dar ce sa se chinuie? Ca doar omul ala din parcare la kaufland chiar nu are alta ocupatie decat sa adune toti rahatii de prin parcare. De asta e platit, da-l dracu`! Cam asta e romanul nostru: prost crescut, cu curu` greu, care vede in orice situatie o oportunitate de a se face remarcat intr-un mod negativ.

Si daca tot vorbeam de parcarea Kaufland: erau la fel saptamana trecuta 2-3 tineri care imparteau ziare cu programa electorala a lui oajdea. Si sa vezi istetime..fiecare masina din zona a primit sub stergator acel ziar. La nici 20 de minute a inceput ploaia, urmata la scurt timp de soare. Nu stiu daca sunteti la curent cu ce se intampla cu un ziar ud pe geam in care bate soarele.. Hartia de ziar are darul de a se prinde cam de orice. In ziua aia Oajdea a fost pomenit la greu, si cu siguranta nu au fost cuvinte de lauda.

Cam asta e pe azi 🙂

4 thoughts on “Nesimtirea la romani

  1. Un Filipinez

    Deaia suntem sufocati de gunoaia, ca avem gunoieri sa-l adune, ca deaia sunt platiti….dar din pacate suntem mai multi decat gunoierii, si aia nu mai fac fata la gunoiul nostru

  2. Stefan

    Din pacate nu le pasa, dar daca s-ar afla ei in situatii asemanatoare cu siguranta nu le-ar conveni. Asta este, dar ne mai miram ca nu mai putem de gunoi si oriunde ne ducem suntem inconjurati de tot felul de gunoaie si obiecte aruncate.