GZN – Ganganii zburatoare neidentificate

In fiecare an cand da caldura un pic cum ma trezesc cu roiul de zburatoare mai mari sau mai mici prin casa. Zburatoarele care apar in poza sunt mare amatoare de lumina si caldura, si au o placere deosebita sa stea pe peretii albi, in vazul tututor, parca in ciuda.

N-am stiut exact de unde apar asa brusc si in asa mare cantitate (am omorat numai intr-o seara vreo 20) decat in momentul in care le-am gasit locul de intrare in locatie. Se pare ca, desi eu inchideam cu grija in fiecare zi plasa antiinsecte de la geam, cineva (nu zic cine) uita sa o mai inchida. Prin urmare, plasa de insecte lipsa, plus parter= multe ganganii zburatoare neidentificate care imi invadau casa in fiecare seara, si care aveau grija sa se pozitioneze fix pe ecranul laptopului.

Azi au trecut cei cu dezinsectia si deratizarea si daca concentratia de otrava a fost buna o sa-mi mie dor de ele. Oricum pe mine erau aproape sa ma omoare in casa cu mirosul..

Asta ar fi o teoria cu privire la aparitia lor. Aveti mai jos 2 poze cu vietatile, si chiar is curios daca le identifica cineva.

8 thoughts on “GZN – Ganganii zburatoare neidentificate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *