Bitdefender Anti-Theft – sistem anti-furt pentru PC si telefoane cu Android

Va povestisem cu ocazia lansarii Nokia Lumia la Iasi de sistemul de localizare a telefoanelor Nokia ce ruleaza Windows Phone 7.5 prin simpla logare in contul tau de windows live. In acel moment chiar eram ofticat pe cei care dispuneau de terminale cu windows phone ca pot beneficia de o asemenea facilitate.

Pot spune ca azi am fost chiar bucuros cand am citit ca cei de la Bitdefender au lansat si ei o aplicatie asemanatoare de localizare a terminalelor cu android si al pc-urilor/laptopurilor. Mi-am reactivat contul de pe bitdefender, am citit toate instructiunile si apoi am instalat atat pe laptop cat si pe telefon Bitdefender Anti-Theft. Aici aveti instructiunile de instalare si cateva detalii tehnice. De aici se poate downloada versiunea pentru mobil si de aici cea pentru PC.

Daca iti este furat telefonul te poti loga in contul tau si de acolo ii poti trimite o advertizare sub forma de mesaj direct pe telefon, sau poti sterge toate datele si poti bloca ecranul fiind necesar un cod pin pentru deblocarea lui.

Pretul pentru versiunea de mobil este de 14 Ron/an, deci cam un pachet de tigari. Ia spuneti-mi voi mie, linistea voastra sufleateasca chiar nu merita aceasta suma, tinand cont ca telefoanele cu android ajung si pe la 2500 ron? Eu unul sunt aproape sigur ca dupa cele 30 de zile de incercare o voi cumpara. Sper ca se poate achizitiona si separat aceasta optiune, fara sa fiu nevoit sa cumpar si un alt pachet bitdefender.

10 thoughts on “Bitdefender Anti-Theft – sistem anti-furt pentru PC si telefoane cu Android

 1. Bogdan

  Dar functioneaza cam ciudat softul asta… ba in pe undeva prin Botosani, ba is in Iasi, numai unde sunt de fapt nu imi arata :))

 2. fotograf nunta bucuresti

  NU am crezut vre-o data ca am sa imi iau un virus pe telefon dar cu taote mi se inapla numai mie…am resuit….nu-mi venea sa cred cand mi-au zis aia …cum l-am luat..de pe mail cred..>! asa ca sunt bune si programelele asrea de protectie!

  1. ciprian Post author

   @razva: era ceva gen alerta ca ti-a scos simul, dar din ce-am citit in momentul in care porneste wirelesu` si este o probabilitate mare l-ai cam prins

 3. razva

  Am pe un galaxy s plus inst Lookout si merge perfect dar treb sa ai net onlin pe el si gps pornit tot timp, dar dezavant este ca daca este oprnit sau imi este dezactivat gps. pa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *