Pana la urma, care e inghetata Polar autentica?

Acum aproape un an ma entuziasmasem tot ca am gasit inghetata Polar, si nu unul, ci chiar trei sortimente.
Acum vreo saptamana, cand scanam frigiderele de inghetata in tentativa de a gasi ceva care sa-mi faca cu ochiul ce vad? Cei de la Alpin 57 au scos si ei o inghetata Polar, cu care se lauda ca ar fi cea autentica, si chiar au tinut sa precizeze si pe ambalaj acest lucru. Stau si ma gandesc ca un om normal: care e pana la urma inghetata Polar autentica? Ce ma impiedica si pe mine sa fac maine un ambalaj si sa scriu pe el:”Cea mai autentica inghetata Polar! Asta este originalul”?

Am verificat de curiozitate la OSIM, iar marca Polar este inregistrata de S.C. ANTARCTICA LOGISTIC S.R.L. ca Polar to go! si de ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR SI PRODUCATORILOR DE INGHETATA NAPOCA ca CERCUL POLAR, POLAR, MIRAJ POLAR. Alpin 57 nu apare nicaieri inca.. Ce mi se pare ciudat este faptul ca Napoca au inregistrat marca, dar n-a folosit-o inca..

Sper sa nu incurcat oalele in articolul asta cu marcile si altele. Daca este asa va rog sa ma tragati de urechi. Pana una alta, gustul este acelasi pentru ambele firme.
LE: se pare ca un anume IOAN ISTRATE a inregistrat POLAR AUTENTIC GUSTUL DE ALTADATA!, numele folosit de catre cei de la Alpin 57

13 thoughts on “Pana la urma, care e inghetata Polar autentica?

 1. Pingback: Linkuri iesene de weekend | somnulescu.com

 2. Cristina

  Si mie mi-a facut cu ochiul inghetata Polar de la Alpin dar sincer gustul nu e asa cum mi-l aminteam. Am ramas dezamagita, nu aduce cu “gustul de altadata”.

 3. Pingback: Romanul la cumparaturi | Ciprian & M's blog

 4. Deria

  Daca orice Polar gasit acum contine guma de guar (E412), sigur nu e gustul copilariei.

  Inghetata Polar de atunci era mai groasa, daca nu cumva si mai mare. Eu numai de fistic am mancat.

 5. Pingback: Linkuri iesene de weekend - Pe barba mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *