Un accident stupid

Ieri, in drum spre casa, in timp ce-am oprit la stop la intersectia cu liniile de tramvai de prin podul de fier, vad o masina de politie care venea cu girofarurile aprinse si care mi-a taiat calea. Curios din fire, ma uit in sus spre liniile de tramvai, si ce sa vezi?
O doamna a reusit performanta, ca sa nu spun altfel, de a sari o bordura de cel putin 20 cm si a aterizat frumos in gardul nevinovat, care probabil nici n-a stiut ce l-a lovit. Masina arata destul de bine dupa un asemenea impact, si doamna a scapat doar c-o sperietura si cu carnetul ridicat ca n-a dar prioritate gardului. Da chiar, in situatia de mai sus, se poate lua permisul?

7 thoughts on “Un accident stupid

  1. Fotograf nunta Bucuresti

    Habar nu am daca se poate lua permisul dar din cate vad eu pe acolo cred ca au voie doar tramvaie….oricum femeile la volan….unde snu sunt reguli le fac ele…nu sunt misogin dar din 11 accidente mici pe care le-am avut toate au fost cu femei si majoritatea cu prioritate!:))

  2. acsel

    Eu stiam ca pe acolo e interzis cu masina, deci o sanctioneaza doar pentru ca a mers prin loc nepermis. Ah, si tre sa stabileasca cu stapanul gradului ce si cum fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *