Femeia de serviciu, sau sechele din camin

Pentru cei care nu cunosc, in jurul femeii de serviciu din camin se cam invart toate. Este acolo un administrator pus, dar sunt sigur ca daca se rascoala femeile astea napraznice in secunda doi este demis.

In cei 5 ani cat am stat in camin am invatat multe. Regula de baza cand stai in camin este: NU supara femeia care face curat ca multe zile linistite n-ai sa ai. Sa va dau trei exemple: cum ar fi sa te trezesti la 6 dimineata din cauza a doua doamne (ca asta sunt de fapt) care tipa una la alta dintr-un capat in celalat al holului? Va zic sincer ca au niste plamani puternici de-ar putea sa-l trezeasca si pe Crin din somn.
Sau, partea a doua (sau pe scurt, cum am invatat sa ma cac in doua minute, scuzati limbajul): dimineata cam pe la 7, inainte de a merge la cursuri (mai greseam si eu din cand in cand) te duci ca omul normal la buda pentru a lasa anumite greutati adunate peste noapte. Iei pozitia cocostarc, cazi pe ganduri si astepti sa te napadeasca ideile. In aceasta asteptare comtemplativa vine doamna de mai sus si arunca cu clor (cam o sticla de`un litru in fiecare buda). Iti dau lacrimile si te ia cu somn instant. Cu ultimile puteri scotocesti dupa hartia igienica de la purtator, stergi si fugi. De la caz la caz e posibil sa mai sari unul din pasii de mai sus. Cam asta s-a intamplat in cel putin doi ani cat am stat acolo. Mai pe final asa incepusera sa dea cu clor cu miros de pin. Ceva deosebit..

Exemplul 3: Venea o vreme cand trebuia sa schimbi lenjeria de pat. De obicei aveam de acasa, dar cum nu era de spalat lenjeria in camin mai apelai din cand in cand si la cele comune. Pentru asta, te duceai jos (la femeile de serviciu bineinteles) si cu saru`mana sa-ti dea o lenjerie nerupta si mai frumoasa. Aici era mana destinului: puteai avea norocul (rar ce-i drept) sa prinzi o lenjerie abia spalata si un pic jilava, care sa nu fi apucat sa fie impregnata cu miros de tigara. Dragele de ele puneau lenjeriile la uscat si fumau in aceeasi incapere.

Cele de mai sus sunt doar trei cazuri in care femeia de serviciu era dumnezeul caminului. Intr-un episod viitor o sa va povestesc cum n-am mai luat fondul de rulment inapoi din cauza lor.

Ca o picanterie de final (nu sunt sigur de veridicitatea povestii): era una mai intepata care avea o placere deosebita sa intre pentru intr-o camera si sa le dea trezirea baietilor. S-a intamplat o data, de doua ori, deja a treia oara era clar ca iese nasol. Inchipuiti-va scenariul: s-au trezit toti baietii inainte de ora la care venea femeia, s-au deschilotat si cu sculele in mana o asteptau pe femeie. Cand a intrat femeia pe usa sa pice jos. Aia a fost ultima oara cand a intrat in camera lor :))

8 thoughts on “Femeia de serviciu, sau sechele din camin

  1. alex_blue

    chestia de la final e adevarata, insa cu mici modificari…astfel, nu era femeie de serviciu, era “administratora” din C4, Targusor, doamna Safta (ca nu stiu daca o stia cineva de Valeria Ion)…tanti asta avea obiceiul sa intre in camere, cand avea treaba cu cineva din camera, fara sa bata la usa…pana intr-o zi cand s-a intamplat ce ai zis tu…din acea zi a batut la usa de fiecare data

  2. relansat

    Eu raman la parerea ca portarul e cel mai cel. Sa va explic si de ce: m-am nascut la tara, prin urmare, scuzati limbajul, ma pot caca oriunde. bonus: mai stateam si langa mall, deci solutii ar fi pe acest palier de probleme Doi la mana, cand dorm, poate rage langa mine, ca ma doare-n pix. Insa cand vine vorba de f.t.t ceva, zau asa ca nu o poti teleporta de la parter pana la 4-5 pe fatuca ce tocmai ai agatat-o.

    altfel, sigur, e bine sa te ai de bine cu portarul, femeia de servici, administratora, bucatareasa de la cantina si cam tot ce misca pe acolo 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *