Wirelessu` tau cum se numeste?

In rarele momente cand merg pe jos mai mult (de obicei in drum spre vreo betie) imi place sa las wirelessu` deschis la telefon sa vad ce nume mai au unii la wireless. O sa sar peste cele denumite nativ de la mama lor (romtelecom WPA, WEP) si peste cele care poarta numele utilizatorului (acolo poti chiar incerca sa ghicesti parola, mi-a iesit de cateva ori) si ma voi rezuma la cele mai neobisnuite.

In maxim un kilometru printre blocuri am gasit asa: pufosenie, frumusel, piscotel, macac, corleone, divine connection. La intoarcere n-am mai gasit nimic ca eram beat :). Precum vedeti oamenii sunt destul de inventivi cand vine vorba de a da un nume retelei proprii.

Ca un joc, dati o scanare dupa retele, si sa-mi spuneti ce nume ati gasit. Presimt c-o sa ne amuzam

ps: reteaua mea se numeste BOBO 🙂

12 thoughts on “Wirelessu` tau cum se numeste?

  1. anitzei

    Apropo de Wirelesuu’…
    la o bere, un neamt pariu ca la ei, acasa, vorbesc la telefon ,de- acu 5 veacuri;americanu’ de 2 veacuri;rumanu-dintotdeauna!Hotarasc sa verifice pe teren,probele. Sapa in Nemtia si la 5m adancine gasesc fire de cupru, vechi de 5secole. Sapa in America si, la 2m, gasesc fire de argint.Confirmat! sapa si-n Romanica vreo 200 de m adancime.Nimic!
    -Mai, se mira primii doi;sa stii ca rumanii astia vorbesc de cand sunt prin wireless!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *