Horia Brenciu @Aqua Office Lounge

Horia Brenciu& HB Orchestra va asteapta vineri, 17 august 2012, incepand cu orele 23.00 in Office Aqua Lounge din Iasi, situat in zona de agrement Ciric pentru un concert de senzatie. Costul unui bilet este 20 de lei, un pret foarte rezonabil pentru iubitorii muzicii de calitate. Acestia il vor putea auzi pe Brenciu si band-ul sau cantand pop, rock, jazz, gospel, country si alte genuri de muzica intr-o interpretare unica, plina de energie si emotie contagioasa.

Pe mine personal, Horica, asa cum l-am alintat inca de pe vremea cand prezenta Robingo, m-a cucerit, in calitate de interpret, cu piesa “Lucruri simple” care a fost lansata prin 2008 si care face parte de pe albumul sau intitulat “35”. Imi amintesc ca la vremea aceea inca il consideram un moderator foarte bun si nu ii dadeam foarte multe sanse in plan muzical, mai ales ca stilurile de muzica abordate nu erau deloc comerciale. Ma bucur ca m-am inselat si ca a continuat cu pasiune si incapatanare in aceasta directie.

Cunoscandu-i efervescenta pe scena, pasiunea cu care interpreteaza, joaca lui armonioasa pe note muzicale, nu aveti cum sa nu va doriti sa fiti prezenti la acest eveniment. Mai ales, ca cei de la Office Aqua Lounge s-au pregatit intens pentru acesta inca de saptamana trecuta cand au avut un weekend cu portile inchise pentru reamenajari.

Desi nu am ajuns pana acum la Office Lounge am înțeles că este un altfel de club, fără fițe, cu lume buna, care stie sa aprecieze un concert de calitate, cu artiști cunoscuti. Mie imi plac foarte mult artistii care canta live si fac show si sunt sigur ca asta se va intampla cu siguranta si vineri seara.

Voi reveni cu siguranta cu poze si impresii dupa concert. Ne auzim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *