Spectacol Horia Brenciu @Office Aqua Lounge foto+video

Cu riscul de a parea un cliseu, cred cu tarie ca Horia Brenciu este un show man veritabil. Si cum as putea avea o alta opinie cand aseara, la spectacolul sustinut in Iasi la Office Aqua Lounge, a determinat o sala intreaga sa cante Jingle Bells cand inca suntem pe final de sezon estival.

E drept, stiam ca Horia genereaza o explozie de energie si voie buna, dar nu aveam habar ca poate fi atat de delicios pe scena. Era vizibil ca fecare sunet ii invada corpul si mintea facandu-l sa se manifeste frenetic si sa cante cu foarte mult patos.

A desfiintat fara doar si poate orice bariera intre el si public pe care a stiut sa-l tina aproape si sa-l imbratiseze prin cantec (unele domnisoare norocoase au simtit la propriu acest lucru). Si stie sa cante atat de frumos melodii pe care generatia tanara le-a uitat poate chiar pentru a-i face loc lui Lady Gaga si altora de seama ei.

HB Orchestra, trupa care l-a sustinut si a cantat alaturi de Horia in concert, sunt niste nebuni frumosi ce iubesc muzica si arata acest lucru in fiecare secunda a prestatiei lor pe scena. Personal, l-am remarcat pe trompetistul de culoare care a interpretat genial “What a wonderful World” a lui L.Armstrong si care evident a fost extrem de apreciat de catre cei din sala prin aplauze si ovatii indelungi. Cu totii insa, au facut un show remarcabil cantand, dansand intr-o joaca continua si interactiva.

Si cadrul a fost extrem de placut, Aqua Office Lounge fiind o locatie frumoasa si incapatoare pentru cele cateva sute de persoane prezente la concert. Cu toate ca era foarte multa agitatie, nu a fost si o lipsa de civilizatie, ba dimpotriva. Sonorizarea de exceptie, decorul cu gust, atentia pentru detaliu au fost ingredientele pe care le-au adus cei de la Aqua Office Lounge pentru ca fiecare dintre cei ce au participat la spectacol sa ramana cu amintirea unei seri memorabile si cu dorinta de reveni cat mai curand la ei.

Scuzati zgomotul mare de fundal dar asa se intampla cand filmezi de langa 2 boxe de un metru care fac sa-ti vibreze pantalonii pe tine 🙂

One thought on “Spectacol Horia Brenciu @Office Aqua Lounge foto+video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *