Gesturi si Oameni

Nu intamplator am scris in titlu “Oameni” cu “O”. Mi-am dat seama ca nu v-am mai povestit de multa vreme de oameni extraordinari, ale caror gesturi te lasa masca pur si simplu. Sa incepem cu inceputul totusi:

In excuria de acum vreo luna doua de la Mosia Cai de vis am avut placerea sa-l cunosc pe Vlad Iftime, un Om simplu, cu mult bun simt, un Om care ar fi putut sa-ti povesteasca vrute si nevrute cel putin 3 zile non-stop. Ce n-am stiut la momentul respectiv este faptul ca Vlad va alerga pe 8 septembrie 21 de kilometri pe Transfăgărășan cu scopul nobil de a strânge bani pentru copiii bolnavi de cancer de la Centrul de Excelenţă în Îngrijire Paliativă Hospice Casa Speranţei. 21 km!! Pentru a reusi aceasta performanta, Vlad si-a modificat in ultima perioada alimentatia, a devenit ”vegan raw”, si se antreneaza in fiecare zi fie alergand, inotand sau mergand cu bicileta km intregi, intr-un cuvant si-a schimbat stilul de viata pentru a strange banii necesari tratamentului copiilor bolnavi de cancer.

Cum putem noi sa-l sprijinim pe acest Om si cauza pentru alearga? Puteti intra aici pentru a dona o suma de bani sau puteti promova acesta cauza pe situl/blogul vostru folosind codurile de acolo.

Eu nu pot decat sa-i doresc mult succes, si sper sa aud numai de bine pe 8 septembrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *