Invitatie la drive test cu Seat

Luni voi avea marea placere de a participa la prezentarea a 8 modele de la Seat si dupa aceasta prezentare, voi participa la un drive test cu acestea. Cu ce ocazie veti intreba? Pai, intre 11-16 septembrie va avea loc la Moldotrans Auto, dealerul SEAT din Iasi, un eveniment prin care iesenii sunt invitati sa cunoasca cateva modele din marca Seat, iar cei care detin un permis de conducere valabil vor avea ocazia sa si conduca oricare din aceste 8 modele.

Ca noutati, inafara de binecunoscutele Ibiza si Leon, cei de la Moldotrans Iasi ne vor prezenta si doua modele mai putin intalnite in Romania, si anume SEAT Exeo sau SEAT Altea XL.

Cand ai spune ca mai bine nu se poate, ce spuneti si de cele mai mici preturi pentru aceste modele? Tot nu v-am convins sa incercati macar unul din cele 8 masini? Puteti face asta intre orele 09:30 si 17:30, in zilele mai sus amintite.

Tagged on: , ,

2 thoughts on “Invitatie la drive test cu Seat

  1. Tudor

    Am facut un drive test cu exeo , tin sa precizez ca este o berlina de bun gust cu un interior elegant. se comporta foarte bine la drum, stabila in viraje. ma gandesc serios la un leasing .

  2. Pingback: Drive test cu Seat | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *