Si cand zici ca ai vazut totul…

Intervine ceva si te bulverseaza..

Ciclul de povesti din Kaufland revine si in aceasta frumoasa zi.
Oameni care iau pungi de la legume fructe (cel putin 20 sa fie) au inceput sa se inmulteasca de ma mir ca nu dau astia faliment de la zecile de pungi pe care unii altii incearca sa le mascheze prin genti, doar pentru a le lua acasa. Cei mai neexperimentati le lasa ca prostii prin carut si tanti de la casa ii confisca pungile. Sa vezi atunci dom`le fete nedumerite.. E cam 6-7 lei un set de 500 (CINCI SUTE) de pungi de genul celor de Kaufland. Este o investitie asa mare la juma de an sa cumperi un set de ala? Mi-e greu sa cred..

Cu situatia de mai sus m-am invatat, oamenii nici macar nu se mai jeneaza de angajati cand palmeaza pungile.

Ce-am vazut alalta seara n-as fi crezut c-o sa-mi fie dat vreodata sa vad. Eram pe la fructe, ma tot coiam ca nu stiam ce sa iau. N-am putut sa nu remarc o tanti care tot scotea hartie de sters pe maini (este acolo un recipient cu asa ceva, pentru cei care nu l-au observat). A facut asta cam 30 secunde, astfel incat a rezultat un bulgare mare de hartie, cam de dimensiunea unui pumn de ceafa lata. M-a ginit ca ma uitam la ea, dar n-a prea deranjat-o si si-a vazut in continuare nestingherita de treaba. A luat apoi mototolul de hartie si a dosit-o la fundul sacosii si dusa a fost.

A fost un moment de WTF!!! S-o luam din nou babeste: un set de 10 suluri de hartie is maxim 3 lei, si ii ajunge cel putin o luna ca sigur baba e constipata. Din pensioara aia a lor chiar nu se gasesc 3 lei pentru niste hartie igienica, sa nu mai fie nevoiti sa faca treburi de astea? Sa te faci de cacao pentru 3 lei mi se pare prea mult. Ca o adaugare, baba era destul de bine imbracata, si nu parea capabila de asa ceva. Se pare ca iepurele sare de unde nici nu te astepti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *