Masuta Muzicala Interactiva – LeapFrog Learn&Groove

Masuta Muzicala Interactiva – LeapFrog Learn&Groove este ideala atat pentru baieteii cat si pentru fetitele ce au depasit varsta de 18 luni si care sunt pasionati de sunete si de muzica. Aceasta masuta este special conceputa pentru copilasii mici, datorita dimensiunilor sale, stimulandu-le astfel creativitatea si urechea muzicala. Astfel, masuta muzicala interactiva LeapFrog – Jucarii va va distra copilul cu o multime de melodii, lumini stralucitoare si dispozitive de invartit, impins, tras, inchis, deschis. Exact ce au nevoie copilasii de varsta lui.

Mai mult, jucaria nu este periculoasa, este compusa dintr-o singura piesa si are foarte multe dispozitive interactive care va vor distra copilul si ii vor mentine atentia treaza ore in sir. Un alt avantaj al acestei masute este faptul ca picioarele mesei sunt detasabile, astfel incat copilul poate incepe sa invete si sa se distreze pe podea, pentru ca mai tarziu, o data ce va creste, sa se joace din picioare. Mai mult, masuta LeapFrog dispune de doua limbi: engleza si franceza, astfel este o jucarie foarte utila si pentru educatia copilului. Dumneavoastra ii puteti explica ce inseamna cuvintele, si, la capacitatea lui de a retine lucruri noi, cu siguranta va va uimi prietenii si rudele atunci cand va vorbi si intr-o limba straina.

Utilizand jucariile LeapFrog copilul va invata sunetele diferitelor instrumente, si formele de pe partea laterala a masutei vor ajuta la invatarea culorilor. Atfel, masuta muzicala interactiva este un instrument foarte util in educatia copilului, este atat o jucarie interactiva cta si una muzicala si educativa si nu veti regreta nicio clipa achizitionarea acesteia. Cutia contine: masuta LeapFrog, picioare detasabile, ghidul parintelui si instructiunile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *