CSMS Iasi 1-0 Turnu Severin

Stiu ca este un pic neobisnuit sa gasiti o cronica sportiva pe acest blog, dar este un inceput pentru toate. Desi ma uit destul de rar la fotbalul intern, am ales sa-mi petrec seara de duminica in tribune la meciul sustinut de CSMS acasa cu cei de la Turnu Severin, cei care inainte de acest meci erau pe penultimul loc.

Asa cum era de asteptat, tribunele au fost destul de goale. Ar fi fost poate o masura de bun augur sa se lase intrarea libera, ca in ritmul asta n-o sa mai vina ma meciuri nici macar aia care au avut ghinionul sa-si faca abonament la inceputul campionatului.

Prima repriza a fost seaca, cu cateva suturi spre poarta, si doar cei de la turnu severin avand cateva ocazii mai periculoase nefructificate insa. Repriza a-2a a fost un pic mai buna pentru Iasi si au aparut si ocaziile de gol. Dupa un asediu prelungit, in ultimele minute de joc Iasiul a reusit golul, care a insemnat totodata si prima victorie a acestora in acest campionat.

Meciul a fost fragmentat de numeroase faulturi, astfel incat la finalul jocului s-au adunat vreo 10 cartonase galbene si unul rosu, din prostie as spune eu, pentru autorul golului (vechea schema cu dezbracatul la pielea goala). Din cele 10, cam 7 au fost numai pentru Iasi.

Lumea din tribune a avut numai cuvinte de “lauda” pentru antrenor, nichita si Onofras, care cred ca a fost traumatizat rau de tot in acest meci. Asa cum era si de asteptat a fost schimbat la scurt timp dupa pauza, ca nu juca nimic. Mama lui, care era in tribuna care scanda, n-a mai rezistat si s-a retras intr-o zona libera, unde sa nu mai auda injuraturile la adresa baiatului ei.

Am inteles ca dupa meci Florin Prunea si-a dat demisia, satul fiind de toate aceste comentarii. Cel din poze, pe care l-am insemnat cu cercul rosu a fost de departe cel mai tare in clanta din toata tribuna. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce-o fi in mintea antrenorului cand auzi atatea prostii venite din spate tau. Cred ca nu l-ar judeca nimeni daca ar ceda psihic.

Am fost eu oare cu noroc pentru aceasta victorie? Sau o fi fost adversarul foarte slab?

De final, cateva poze si filmuletul de dupa marcarea golului.

4 thoughts on “CSMS Iasi 1-0 Turnu Severin

  1. ioan t.

    Zici bine ca din prostie a luat cartonasul rosu. Una crasa, de altfel, pentru care va plati o etapa in conditiile in care echipa nu dispune de cine stie ce jucatori, iar Petrovic poate deveni in scurt timp unul de baza.

  2. ioan t.

    S-au vazut faze de genul si la case mai mari. In plus de asta, nu inteleg care e schema cu scoaterea tricoului de joc. Nu intotdeauna se acorda cartonas galben pentru asta. Trebuie doar sa nu iti pierzi capul si sa o faci intr-un mod civilizat … daca vrei sa evoluezi si etapa urmatoare, bineinteles 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *