Pelerinaj la Sfanta Paraschiva

Am tot zis c-o sa ma abtin sa scriu un articol despre asta. Se pare ca nu pot. Nu esti blogger iesean daca n-ai scris macar un articol despre pelerinajul la Sf. Paraschiva. Cred ca este inutil sa va spun cat sunt de bucuros ca jumatate de oras este inchis si sincer nici nu stiu pe unde sa apuc sa ajung acasa.

Daca jumatate de Iasi este inchis, cealalta jumatate este in lucrari. Am ajuns sa schimb drumul spre munca de doua ori in ultima saptamana ca s-au gandit ei sa inchida traseul podu` ros – podu` de piatra sa puna niste prostii de facut bani. Daca inainte faceam maxim 10 minute, acum am ajuns si la peste 20, ca doar e frumos sa vezi jumatate de Iasi la prima ora a diminetii. Plus ca s-au inmultit si masinisile din oras. Cred ca n-am mai vazut de multa vreme atatea masini cu alte numere decat cele de Iasi.

Abia astept sa se termine o data tot bâlciul asta. Noroc ca mai este doar o zi doua, ca in weekend evadam spre o locatie frumoasa. O sa va povestesc saptamana viitoare ce si cum a fost.

Sa va faceti o idee cam cati oameni o sa fie prin zona o data cu acest pelerinaj, uitati mai jos doua poze surprinse in parcarea de la Kaufland Alexandru de azi dimineata. Am numarat asa in mare vreo 40 de autocare. E posibil sa fie mult mai multe totusi.

Sfatul medicului: stati in casa, si iesiti in oras doar daca este neaparat necesar. Si aveti grija la buzunare

7 thoughts on “Pelerinaj la Sfanta Paraschiva

  1. miki

    Restul autocarelor sunt parcate pe Splai. Si cred ca mai sunt de venit. Cand plecam la serviciu, tocmai veneau doua. cu antemergator de la politia locala, care se spargea in figuri cu girofar si sirena, desi strada era perfect libera.

  2. roxy

    am o intrebare: cat tine targul de imbracaminte de pe platoul de la Hala Centrala? Targul asta cu Sf Parascheva. Eu stiam ca tine pana pe 21 octombrie dar vreau doar sa ma asigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *