Kaufland si Lidl vor deschide doua noi supermarketuri in Tudor

update: 13.11: O situatie aproape hilara s-a produs azi. Desi Kauflandul din Tudor trebuia sa se deschida abia miercuri sau joi, el a fost deschis catre publicul larg chiar de azi. Totul s-a desfasurut frumos in liniste si pace, fara imbulzeala,. Pana duminica puteti profita de pungile oferite gratis de catre conducerea Kaufland.
LE (29.10): Data oficiala a deschiderii Kaufland este 14 noiembrie

Update: Magazinul LIDL din Tudor Vladimirescu se va deschide joi, 25 octombrie. Daca am timp revin cu o filmare ceva

LE: N-am fost la deschidere, dar dupa ce-am citit in ziare nu s-au batut mosnegii cu pe tigai ca alte dati. Poate la deschidere la Kaufland o sa fie altfel

Cei care ati mai trecut prin zona in ultima perioada cred ca ati observat aparatia a doua cladiri noi in Tudor Vladimirescu, construite pe ruinele fostei fabrici de bere. E bine ca s-a ocupat si locul ala cu ceva, pentru ca se stie ca ruinele nu aduc bani decat daca is vechi de vreo 5000 de ani.

Atat Lidl cat si Kaufland sunt deja la al patrulea magazin deschis in Iasi, semn ca treaba merge bine si sunt multumiti. Din ce tin eu minte, Kauflandul a preluat locul intai pe hipermarketuri, deci increderea romanilor in acest brand este in crestere. Lumea probabil va face cumparaturile mari in Kaufland, urmand ca din Lidl sa cumpere specialitatile lor (ciocolata, inghetata, si alte bunatati specifice lor).

Vadul este bun, studentii sunt peste drum, iar zona pe care o vor deservi cele doua magazine noi este una destul de marisoara (Metalugie, Tatarasi, Tudor, si poate chiar si Podu Ros si Podu` de Fier). Din ce-am mai auzit eu, Kauflandul va avea si rotiserie afara, fiind primul din Iasi cu aceasta facilitate.

La cum au mers lucrarile in maxim o luna de zile ar cam trebui sa fie gata de inaugurat. Presimt din nou un pic de aglomeratie tipic romaneasca la deschidere. Sper totusi sa nu se deschida amandoua in aceeasi zi ca nu vor sti pensionarii unde sa se imbulzeasca si`ar fi pacat sa piarda promotiile.

Ne vedem cu foto/video de la deschidere
2012-09-25 08.46.33

2012-09-25 08.46.45

4 thoughts on “Kaufland si Lidl vor deschide doua noi supermarketuri in Tudor

    1. ciprian Post author

      In Auchan ma mai duc si eu ocazional, dar nu`mi place partea cu platitul parcarii. De multe ori am pofte de maxim 10 lei, si chiar nu are sens sa dau 2 lei pentru 10 minute de stat in parcare. Om trai si-om vedea

  1. ioan t.

    Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Insa ma minunez cate mai pot deschide astia. Si ma intreb mereu: de unde atatia bani pentru ieseanul de rand? In definitiv, tre’ sa mance, deci da, hai cu Kaufland si Lidl in Tudor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *