CSMS Iasi – Concordia Chiajna 0-1

Iata c-am ajuns din nou la un meci al echipei iesene. Din cauza frigului si a cetii care ingreuna vizionarea meciului nu am rezistat decat o repriza. Mi s-a parut ca erau mai multi suporteri decat la meciul precedent, desi vremea de nu era una prielnica pentru fotbal.

Cred ca meciul de ieri a fost primul din viata mea pe care l-am vazut disputandu-se pe asa vreme. La ce vizibilitate era pe teren nici n-am zis ca se joaca meciul. Sunt sigur ca jucatorii nu vedeau la mai mult de 20 de metri in fata, iar mingile lansate in negura deasa mai mult i-au incurcat. Cred ca s-a jucat pana la urma doar sa nu se amane si sa mai cheltuie aia bani pe cazari si alte bucurii.

Prima ocazie mai serioasa a oaspetilor a fost prin minutul 35, cand bara postarului CSMS-ului a fost scuturata grozav de o torpila din afara careului. A urmat apoi si o ocazie a iesenilor, cu un sut bun spre poarta, o respingere in fata si cred ca a urmat inca un sut (aici n-am mai vazut nimic) care n-a nimerit spatiul portii. Cam asta a fost toata prima repriza, cat am reusit sa deslusesc in ceata.

In repriza a-2a oaspetii au marcat golul victoriei, Iasi-ul cazand si mai tare in subsolul clasamentului. Din ce-am citit azi prin ziare, Nichita nu ar mai vrea sa sponsorizeze echipa din lipsa de rezultate, deci cel mai probabil vom asista la falimentul echipei in cel mai scurt timp.

Cam asta a fost, sper sa mai apuc si meciul Iasiului cu Ceahlaul din etapa a 17a.

Tagged on: , , ,

3 thoughts on “CSMS Iasi – Concordia Chiajna 0-1

  1. ioan t.

    Si doar ti-am spus sa nu te duci la meci. Eu abia vedeam pe reluari, cu zoom, ce se intampla pe teren. Daramite tu din tribune … 😀

  2. alex_blue

    pai la ce-i mai trebuie echipa lu’ nichita? a trecut campania electorala…la anu’retrogradeaza, apoi sta 2 ani in B si cand e iar campanie electorala baga bani si promoveaza in A, iar el castiga voturi…simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *