Participati la concursuri online?

Acesta articol este din seria articolelor ramase in draft care asteptau inca doua paragrafe sa fie gata. Iata ca i-a venit si lui randul.

Exclud aici din prima concursurile cu like-uri de pe facebook, ca nu-mi place de nici un fel sa cersesc like-uri. Nu este stilul meu. Stiu ca exista o intreaga mafie a concursurilor pe facebook, eu-ti dau like tie, tu-mi dai mie si tot asa. Am Aveam si eu in lista cativa concursomani de astia care dadeau like la orice rahat, poate poate vor castiga ceva. Cum era si normal, dupa zeci de concursuri la care participau mai pica si ceva, cu care aveau grija sa se laude.

Nu prea particip la diversele concursuri de prin online pentru ca unele mi se par de-a dreptul cretine unele avand cereri de genu`: da like paginii nu stiu care, apoi da like la alta pagina, apoi share la nu stiu ce post si intr-un final trebuie sa faci nu stiu ce rahat bici si sa obtii cat mai multe voturi/likeuri pentru acea postare. Este clar din start ce urmaresc cei care fac asemenea campanii, si asta nu este sigur castigul tau la final.

O alta problema pe care eu o am este si faptul ca sunt unele concursuri la care particip si la care uit sa verific daca am castigat. Poate pe asta se si bazeaza unii, facem concurs, generam buzz si apoi ne dam incet la fund, asa cum este tipic romanesc. Cei din acest paragraf au un dusman destul de mare, si anume concursomanii, care au grija sa verifice daca s-a facut tragerea la sorti, si daca cumva au depasit cu o ora termenul dat devin foarte virulenti in comentarii.

Zilele trecute participasem la un concurs pe PCMHZ ce avea ca premiu doua accesorii de la Belkin (apropo, pentru cine nu stie, cei de la Belkin fac niste produse foarte fiabile). Am trimis o poza, si-am urmarit in vreo doua zile ce si cum. Pe masura ce trecea timpul vedeam cum se inmultesc pozele trimise pentru concurs, si simteam cum scade si sansa mea.
Nu stiu daca v-am mai zis, dar sunt un om norocos de felul meu. Numarul meu de concurs a fost extras din cei 108(!!!) oameni inscrisi. Cum de tare e asta?

Ieri am ridicat si premiul de la posta, dar aici este o alta poveste, pentru ca posta romana a avut grija ca eu sa nu raman fara subiecte pe blog.

ps: are cineva nevoie de un cooler misto pentru laptop (asta) sau un incarcator universal (asta)

2 thoughts on “Participati la concursuri online?

  1. anitzei

    Curat norocos! Ai usurinta in ambalarea verbala a ideii.Cuvantul “daft”, din primul alineat o fi banalul “draft”? Succes si o sa te mai caut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *