In vizita #PinIasi

Desi sunt de aproape 10 ani prin Iasi trebuie sa recunosc jenat ca sunt multe zone/locuri din Iasi in care n-am ajuns inca. Motivele pentru care nu am vazut tot ce se putea vedea prin Iasi ar fi faptul ca nu stiam de existenta lor, fie ca nu am avut timpul necesar sa fac asta, sau cel mai bun motiv: nu a fost nimeni sa ma ia de manuta si sa-mi arate frumusetile locului in care stau de atatia ani.

Spre bucuria mea, nu este totul pierdut. Am marea onoare si placere de a participa alaturi de colegii de breasla ieseni (3 la numar, impreuna cu jumatatile lor mai bune) la un tur de onoare al Iasi-ului si al imprejurimilor acestuia. Sunt convins ca sunt cateva locuri de care am auzit doar in treacat si pe care inca n-am apucat sa le vad, si de aceea vad aceasta ocazie ca o oportunitate buna de a face asta.

Campania din care voi face parte este Pin Moldova, editia de Iasi si este initiată de firmele Moldotrans Auto – dealer SEAT si Icar Tours. Dupa organizatori va puteti da seama ce vom conduce (SEAT bineinteles, si anume un Leon 1.4 TSI 125 CP si o Ibiza 1.2 MPI 70 CP), masini care mi-au placut foarte mult si cu care sunt deja familiarizat de la drive testul organizat cu ceva timp in urma. De partea cu orientarea se ocupa Icar, ca doar ei sunt specialistii in turism, nu?

Cam asta e tot deocamdata, revin cu un update un pic mai incolo. Sa nu uitati sa ma urmariti pe facebook pe 17-18 noiembrie ca vor aparea poze si detalii interesante cu ce vom vedea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *