Fapte bune..

Eram prin Kaufland azi pe la cumparaturi. Ochesc o casa mai libera ca aveam doar vreo doua produse si-am zis sa nu stau mult la coada. Cand ajung in fata vad pe jos cateva bonuri de masa (prima oara am zis ca este doar cotorul, fara nimic inauntru). Cred ca au trecut vreo 6 oameni pe langa ele si nu le-au observat. Si poate a fost mai bine asa..

Le ridic de jos si din pacate in locul untre trebuia sa apara numele si CNP-ul nu era nimic scris. Vorbesc cu casiera, isi aminteste de persoana care facuse cumparaturile cu respectivele bonuri, si din pacate nici cele pe care ea le avea in sertar nu erau completate. Ii zic ca le iau eu, urmand sa sun la firma de pe bonuri sa aflu proprietarul.

Din pacate, firma la care era angajata respectiva domnisoara este una mare de prin Iasi, cu cateva sute de angajati (cred), deci era ca si cum ai cauta acul in carul cu fan. Oricum nu aveam nimic de pierdut, asa ca am zis macar sa incerc. Sun la secretariat, spun povestea si-o rog sa se intereseze de soarta lor si sa ma sune cand afla ceva.

Dupa vreo jumatate de ora vine casiera cu tipa respectiva, care isi daduse seama ca le-a pierdut si-a revenit la magazin la aceeasi casa. Azi am facut fara sa vreau un om fericit. Nu erau mult acele 7 bonuri, dar sunt sigur ca la un salar de sub 1000 ron contau.

LE: acum jumatate de ora ma suna de la firma respectiva sa le dau seria de pe bonuri sa identifice persoana. Tipa cu care vorbisem chiar s-a interesat!! Nu ma asteptam la asta 🙂
Cam asta e fapta mea buna pe azi. Voi ce fapte bune ati facut in ultima perioada?

8 thoughts on “Fapte bune..

  1. rundown

    Ca si tine am gasit si eu niste bonuri de masa. Erau in numar de 5. Alea pe care le-am gasit eu erau completate cu numele persoanei si CNP-ul ei. Am cautat persoana Facebook si am gasit-o. A doua zi am stabilit o intalnire si i-am returnat bonurile. A fost foarte bucuroasa femeia aia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *