Micile bucurii ale vietii

Ca un om sa fie fericit/implinit, sau cum vreti voi sa-i spuneti trebuie sa aiba parte de bucurii mici si dese. Nu refuz aparitia unei bucurii mari (gen castigat la loto) dar probabilitatea de a se intampla asta e destul de mica, mai ales din prisma faptului ca pun (in caz exceptional) un bilet pe an. Era si un banc pe tema asta dar se termina porcos si nu-mi permit sa pun asemenea lucruri pe acest blog de om serios.

Cred ca poti numara pe degete pe cei care au fost fericiti dupa ce-au castigat o suma mare de bani. Multi bani inseamna si mai multa responsabilitate, inseamna intalnirea multor rude de care n-ai auzit in viata ta, inseamna invidie. Daca as castiga o suma mare de bani as depune banii intr-un cont (sau mai multe) si m-as muta intr-o tara straina unde nu ma cunoaste nimeni si-as trai din dobanzi. Un fel de pensionare anticipata, dar cu pensie adevarata.

Articolul asta trebuia sa fie mult mai scurt, dar se pare ca aveam niste idei ramane prin colturile mintii care doreau sa fie asternute. Eu de fapt pornisem de la poza de mai jos:

2012-11-05 20.24.51

Imi plac jeleurile la nebunie, poate si de asta am mancat in ultimele doua saptamani cam 1.5 kg (impreuna cu consoarta bineinteles). Am vrut de atatea ori sa cumpar la punga dar nu m-au inspirat asa tare pana acum. Vezi dom’le ce inseamna sa stii sa faci comert? Auchanu` a expus pe un capat de raft 10 cutii mari cu peste 20 de modele de jeleuri de-ar trebui sa fie de fier sa poti rezista tentatiei. Judecand dupa cum se golesc cutiile alea am ajuns la concluzia ca suntem niste oameni slabi, neputinciosi, si nu suntem in stare sa refuzam niste jeleuri ametite. Asta e, imi recunosc si-mi asum slabiciunile daca altfel nu se poate..

Ce alte bucurii mici mai aveti? La ce nu puteti rezista? (excludem femeile ca acolo e alt capitol)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *