Ghid practic pentru femei

Ghid practic pentru femei, sau cum sa faci ca barbatul tau sa-ti indeplineasca dorintele

Sunt anumite momente cheie in viata unui barbat, momente in care trebuie sa-si arate suprematia in fata femeilor. Fie ca se pricepe sau doar zice ca sa scape de gura femeii, barbatul nu va spune aproape niciodata ca nu poate rezolva o problema casnica. Fie ca este instalatie electrica, fie ca este ceva cu tevile de apa, barbatul va gasi intotdeauna resursele necesare pentru a duce la capat o astfel de misiune.

Sa va zic acum patania mea: neonul din baie s-a ars pentru a-2-a oara in ultimele 3 luni. Cam suspect de repede dupa mine, dar am zis ca altceva nu poate sa fie. Pana aici nimic anormal. Din pacate pentru noi, neonul nu stie el cu zilele saptamanii cu de astea asa ca si-a gasit sa se strice fix vineri mai pe seara, cand nu aveam de unde cumpara. Weekendul a trecut (am lucrat, ca sa am o scuza) si tot fara neon.

Aici vine partea misto: daca era dupa mine ar mai fi stat asa vreo saptamana ca eu stiu unde le am pe toate, in oglinda nu ma uit iar cu tinta stau foarte bine, deci prea tare n-as fi fost deranjat. In schimb, pentru nevasta, cele 3 zile cred ca au fost un chin. Cum sa nu poata ea sa se uite in oglinda? Da ea cum se demachiaza? Cum face aia si aia si multe alte treburi femeiesti?

Ca solutie temporara am avut lanterna asta, care face o lumina pana la vreo 50 metri. Cu lanterna aia aprinsa in baie puteai sa zici ca esti bine mersi intr-un club de striptease sau puteai face lejer cateva filme de groaza. Ca o asigurare a faptului ca voi cumpara cat de repede alt neon mi-au fost confiscate bateriile din mouse si am fost nevoit sa lucrez doar cu touchpad’ul laptopului. Pentru mine nu exista chin mai mare decat sa fac asta, chiar nu am nici un spor si mai rau ma oftic ca dau doar clickuri aiurea si nu pot face scrool pe pagina.

Desi am avut in gand azi toata ziua “sa nu uit sa cumpar neon, sa nu uit sa cumpar neon” abia prin podul de fier mi-am adus aminte de el. Si dai prin trafic, prin frig, prin aglomeratie pana la praktiker pentru un neon ametit. Asa cum se intampla de obicei, mai mult este alergatura decat treaba. Daca tot am ajuns am profitat si mi-am luat si stergatoare ca nu se stie ce iarna o veni si sa fiu pregatit.

Concluzia pentru femei: daca vrei sa barbatul tau sa faca mai repede un lucru fa in asa fel ca acel lucru sa depinda de ceva ce are el nevoie. De exemplu: daca masina ta are nevoie urgent de un schimb de ulei este suficient sa-i iei de doua ori masina lui si sigur a-2a zi vei gasi masina cu uleiul schimbat si cu un bradut parfumat.
Pam pam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *