Afaceri profitabile pe timp de criza – lopatar deszapezitor

Continui seria de idei de afaceri si astazi.

Am avut deosebita placere sa curat masina azi la -7 grade (care cica s-ar simti de fapt -16). Total adevarat ca se simtea de -16 la ce vant taios batea. Tot vantul asta nu facea decat sa intoarca zapada pe toate partile si bineinteles sa ti-o dea fix in fața ca pe un mozol primit de fete in curtea scolii.

59311_10151198463431347_2008199626_n

Inca de anul trecut ma gandeam privind la troienii de zapada de pe marginea drumului cum ar fi sa ai un om care sa-ti curete dimineata masina frumos, sa ti-o porneasca eventual, tu doar sa iesi din bloc, si sa te sui la volan, fara sa-ti bati capul daca iesi sau nu din parcare sau daca e motorul cald pregatit de drum. Suna bine, nu? Cred sincer ca pentru o pitzi corporatista cu masina pă firma un asemenea serviciu ar fi binevenit.

Cat ati fi dispusi sa dati pentru un asemenea serviciu? 10 lei? 20? Un boschetar inarmat cu o lopata si un scrijelitor de geam ar face niste banuti cinstiti in vreo 2-3 ore de munca. Mai bea un rachiu, mai da o lopata, toata lumea este fericita. Investitia este minima: o lopata de constructii de 20 lei si cam atat ca au avut grija candidatii pe la alegeri sa dea scrijelitoare de alea de gheata moca.

Cat ati fi dispusi sa cotizati? Astept cotatiile voastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *