Cu Skoda Rapid la drive test

Cu toate ca vremea nu tine deloc cu noi, trebuie neaparat sa incerc noua Skoda, si anume modelul SKODA Rapid. In poze arata foarte bine si nici la partea de dotari nu sta rau deloc. Cei de la Open Service Iasi, dealerul autorizat SKODA, a lansat noul model SKODA Rapid, la un preţ de intrare de 11.990 Euro (TVA inclus). Reprezentand spatiul în cea mai frumoasă forma a sa, acesta este primul automobil SKODA care se inscrie in noua linie de design a marcii, care va deveni etalon in clasa compacta in ceea ce priveste spatiul interior. Poate fi un cadou frumos de craciun, nu?

SKODA Rapid se adreseaza in special familiilor care doresc sa-si cumpere o masina noua la un pret foarte bun (pretul este la nivelul unui Logan), care sa le ofere suficient spatiu şi siguranta. “Raportul excelent calitate-pret demonstrează o alegere ratională şi o declaraţie emoţională, susţinute şi de calitatea dovedită a celorlalte modele SKODA“, declară Vlad Rusu, Director marcă SKODA.

O sa ma conving de cele de mai sus in timpul drive testului si o sa va spun si voua cum a fost 🙂

Perioada de test drive pentru noua SKODA Rapid este intre 16 pana pe 21 Decembrie (inclusiv), la showroom-ul Open Service, din Calea Chisinaului nr. 45. Cei care doresc un drive test cu acest model se pot programa aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *