Un pic de spam de la echipa Body Line

Ziceam ca ma linistesc cu blogul pe sfarsit de an si las loc numai de lucruri frumoase. Asta am zis eu, dar se pare ca echipa Body Line nu este de acceasi parere cu mine.

Nu stiu cum sa interpretez faptul ca desi nu am fost in viata mea la ei si nu am avut nici macar un contact cat de neinsemnat cu aceasta firma (Body Line) ei ma spamuiesc pe telefon de parca ne stim de-o viata. Am ignorat primul mesaj trimis acum vreo saptamana cu craciun fericit ca n-avea rost sa ma stresez atunci. Azi am primit un al doilea mesaj, asa cum apare mai jos.

Tura asta n-am mai putut sa ma abtin. Daca ei (Body Line) isi permit ca sambata seara sa-mi dea mesaje cred ca imi permit si eu sa-i sun sa le zic de dulce, nu?

Sun prima oara la numarul de pe care primisem mesaj. Suna ocupat..Sun din nou, si las sa sune pana la refuz. Nici un raspuns, pesemne ca il zisese altul inaintea mea de unele sfinte si s-a prins ca nu trebuia sa mai raspunda la telefon.

Cum nu ma las cu una cu doua sun pe fix. Raspunde o domnisoara, ii povestesc ca nu ma intereseaza mesajele lor si ca ii cam paşte o amenda si se scuza spunand ca ea nu are nici o treaba si sefu` se ocupa de trimiterea mesajelor. Bun, un adevarat specialist de marketing sefu` lor, este?

Mi-a notat numarul de telefon si mi-a comunicat ca nu voi mai primi mesaje de la ei. Promit solemn ca de ma mai trezesc cu mesaj de la ei le fac o plangere sa-i usture un picut la buzunar. Ca dupa spamul nesimtit pe care il fac.

One thought on “Un pic de spam de la echipa Body Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *