Uite groapa, nu e groapa

Cred ca este un moment bun sa ma iau un pic de starea drumurilor din Iasi. Am fost bucuros cand a mai nins ca toata gheata si zapada mai acopereau din craterele care apar in fiecare iarna in Iasi. O data cu dezghetul a inceput din nou baletul printre gropi, unele avand dimensiuni de speriat. E placut sa faci slalom printre bucati de gheata ramase pe marginea drumului, gropi, masini parcate si pietoni.
Asa cum era si normal, gropile de pe straduta pe care cobor spre bulevard au reaparut. Chiar nu are nici un fel de importanta ca acele gropi au fost reparate la sfarsitul lui aprilie 2012.

Abia astept sa dea un pic caldura sa se apuce primaria din nou de carpit gropile. Oh wait, deja s-au apucat. Chiar nu conteaza ca sunt 2-3 grade afara si este ud, se asfalteaza! Primaria deconteaza, toata lumea este fericita. Nu sunt eu expert in prepararea asfaltului, dar ceva imi spune ca acest asfalt turnat azi n-o sa tina nici macar o luna, asta insemnand bani aruncati pe Bahlui. E de unde, nu mai conteaza..

Uitati o poza suprinsa de Vali azi

Astept poza de peste o luna..

4 thoughts on “Uite groapa, nu e groapa

  1. Vali Popa

    Oare cei care raspund de starea drumurilor chiar nu au si ei o comisie care sa le ceara socoteala? Ca noi degeaba ne plangem 🙂

  2. Pingback: VEZI AICI cum se asfalteaza in Iasi | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *