VEZI AICI cum se asfalteaza in Iasi

Scuzati titlul, dar m-a luat un pic valul 🙂

Semnalam acum cateva zile prin intermediul unei poze facuta de Vali felul in care dispar niste bani (si asa inexistenti) din bugetul local. Se pare totusi ca s-a renuntat la acea idee si au ajuns la o alta: asfaltarea cu balast. Veneam ieri din Tudor spre Podu Ros (apropo, este o groapa lunga cam de un metru langa linia de tramvai si de-o nimeresti sigur nu mai iesi intreg de acolo) si cunoscand toate gropile alea de mici ma intrebam unde au disparut asa brusc.

Fiind si un pic ud nu mi-am dat seama ce se intampla pana cand n-am dat de mama gropilor de pe malul bahluiului, groapa care era acoperita (la saturatie as putea spune) cu balast. Neavand cu ce sa batatoreasca se formase o cocoasa care te arunca heghes pe drum daca o luai un pic in viteza.

In Podu` Ros la semafor am gasit si vajnicii lucratori parcati pe banda de virare la dreapta care “asfaltau” de zor gropile de langa semafor. Chiar am dat si un pic in spate pentru a le facilita accesul la una din gropile mai mari pe care oprisem.

Sa inceapa de acum aruncatul cu pietricele in parbriz. Soferii vor aprecia sigur.

2013-01-24 14.46.11

2013-01-24 14.46.06

2 thoughts on “VEZI AICI cum se asfalteaza in Iasi

  1. Pingback: Frumos in Iasi pe zapada | Un blog printre bloguri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *