Draga RDS

Draga RDS,
De multa vreme nu am mai avut de-a face cu tine si cu minunatul tau suport tehnic si a fost bine. Am uitat de povestile de acum doi ani cand a fost nevoie de 4 interventii pentru a gasi un cablu prins aiurea de catre echipa de montaj. Am zis ca dupa reclamatia pe care am facut-o cu privire la primirea corespondentei in cutia postala se va rezolva si totul va merge ca uns. A mers o luna doua si apoi am revenit la vechea problema.

Draga RDS, imi poti spune mie oare cu ce-s eu dator ca in fiecare luna sa caut in mormanul de plicuri si factura mea? Cei 30 de lei (putini ce-i drept) nu sunt suficienti pentru ca omul ala care arunca plicurile la intrarea in bloc sa faca efortul de a urca cele 5 trepte care il despart de cutia postala? Eu sunt de parere ca ar trebui instaurata o taxa pentru cei care isi vor factura in cutia postala. Sa zicem 1 leu macar, sa-i iasa si omului ala de-o bere, sa nu cumva sa i se faca rau de la atatea scari urcate..

2013-02-04 21.34.08

Recunosc ca este si o problema in procesul de impartire a facturilor in cutii. Daca ma uit pe palier la mine, din cele 16 usi existente maxim jumatate au numarul apartamentului pe usa, si cam 25% au si cutie postala. Este un efort asa mare sa-ti pui numarul apartamentului pe usa?? Stiu c-ai dat 1000 lei pe usa, dar o cifra bine asezata nu cred ca strica decorul.

Aseara, dupa aproape 10 minute in care am trecut de doua ori prin morman NU mi-am gasit factura. Acum sunt nevoit sa trag o fuga pana la ei pentru a plati factura si daca tot ajung o sa reclam din nou faptul ca nu primesc factura in cutia postala.

Ps: n-o platesc online ca este prea ciudat sistemul lor de plata si n-as vrea sa-mi ia bani de vreo doua ori

8 thoughts on “Draga RDS

  1. Florin

    cum spunea lumea mai sus: platesti factura online. Copie dupa factura gasesti pe site la ei (iti creezi cont digi). Pe site iti gasesti factura in format pdf cu cateva zile inainte sa iti ajunga in “mormanul” de plicuri din fata blocului. (LE: aici tre’ sa iti faci cont https://digicare.rcs-rds.ro/login.php )

    Plata o data la 2 luni se poate face daca platesti factura intre data de 1-5(6-7) ale lunii, cand factura lunii in curs este deja emisa (o gasesti pe site daca nu ajunge in cutia postala pana pe data de 5-6). Platesti luna in curs si luna precedenta (unde ai voie sa intarzii pana pe data de 7 a lunii urmatoare, altfel iti taie netul).

    EX: pe data de 6 februarie am platit netul pe 2 luni (lunile ianuarie si februarie). De acum urmatoarea plata o voi face la inceputul lui aprilie pt lunile martie+arpilie.

  2. Florin

    si inca ceva, nu tre sa folosesti neaparat sistemul lor de plata pt a plati online. ing homebank e foarte ok, dar credca sunt si alte variante dispinibile + listat factura si mers cu ea la ghiseu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *