Capra vecinului

NU esti roman daca n-ai comentat macar o data aiurea despre altcineva pe un forum/blog

N-am reusit sa inteleg nicioadata ce ii mână pe unii oameni sa lase comentarii “de bine” la anumite postari pe forumuri sau bloguri. Am evitat tot timpul sa intru in astfel de polemici ca nu-ti poti pune mintea cu orice om odihnit la creier.
Se pare totusi ca tura asta n-am reusit, voucherele mele de la emag starnind invidie in randul forumistilor.

Aveti mai jos un mail primit:

Untitled

Cam cat de redus sa fii sa crezi ca eu o sa-mi bat joc de munca mea si sa-ti dau tie un discount de 20%? Nu depind de banii aia, nu ma da nimeni afara din casa, nu am rate de nici un fel si pot avea rabdare si o luna pana scot pretul dorit. Ca fapt divers, un voucher generat nu a stat mai mult de-o saptamana in posesia mea. Ca m-a mai deranjat este si incheierea. Auzi: “respect”! E clara treaba daca asa ma respecti tu..respect inseamna sa-mi dai pretul corect.

Cel de sus nu este un caz singular. Uitati inca un exemplu de pe un forum din Iasi pe care am mai pus anuntul. Omul nu are nici o treaba, nu vrea sa cumpere, dar a simtit nevoia sa-mi zica ca a vazut anuntul meu de cateva ori si este de parere ca nu o sa-mi dea nimeni banii ceruti. Aceeasi incheiere de mare clasa, respect.

Welcome to your messenger

Ti-a cerut cineva parerea gagiu? Ti-am dat eu mesaj privat sa-ti zic ca n-o sa-ti cumpere nimeni telefonul pe care il tot publici de cateva zile? Suprinderea si mai mare a fost atunci cand am cautat numarul de telefon pe gugal. Stiti voi gugal, ala care nu uita si nu iarta. Iata cine este contestatarul:

Viewing Profile

parinte

Nu era nimic prin cartile sfinte despre capra vecinului?

ps: am dat si ultimul voucher, cel de care sus numitul zicea ca n-o sa mi-l ia nimeni..

8 thoughts on “Capra vecinului

  1. Reclame Tv

    Ma gandesc ca in cateva zile vei genera un alt voucher si o vei lua de la capat. Daca vei posta anunturile tot pe aceleasi forumuri … i-ai facut cu nervii 🙂

  2. Madalin

    Foarte bine ca nu ai lasat din pret, toti limbricii vor sa cumpere la jumatate de pret. M-am saturat de toti bagatori in seama care au impresia ca au muncit cot la cot cu tine. Nu iti convine sa cumperi un produs cu 10% reducere, du-te in cumpara la pret intreg sau cauta in alta parte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *