Si taxime-tristii plang cateodata..

Saptamana asta mi-a fost dat sa vad ceva ce nu credeam c-o sa se intample prea curand.
Sa va explic situatia: in fata la Billa de langa gara un taximetrist taie cumva doua benzi si se propteste fix in fata unui ford focus cu numere rosii de Iasi. Copilotul din ford focus coboara foarte nervos si incepe sa dea cu pumnii in geamuri si oglinzi. Dupa ce s-a plictisit de partea dreapta a masinii trece la cea stanga si continua seria de pumni, doborand astfel si oglinda de pa partea stanga. In tot acest timp taximetristul s-a baricadat in masina si acolo a ramas pana a plecat in tromba ford-ul.

Foarte bun instinctul de conservare a taximetristului care a ales cea mai buna cale de a-si pazi pielea si s-a incuiat inauntru si a asteptat ca batausul sa plece. Va dati seama ce bataie stil mother russia iesea daca ala parasea autovehicul. Interesant este faptul ca desi erau vreo doua trei masini de taxi in acea statie nimeni nu a indraznit sa comenteze ceva. Eu stiam din povestile de alta data ca taximetristii sunt destul de uniti in cazuri de astea..Au inceput cumva sa rationeze daca este cazul sau acel individ a fost mult prea violent pentru a face ceva?

In situatia mai sus expusa nici nu stiu cu tine sa tin ca fiecare are partea lui de vina. Taximetristul ca a blocat strada, ala cu ford-ul ca a fost mult prea violent intr-o situatie destul de la ordinea zilei.
Sa nu incepeti cu trebuia sa chemi politia pentru ca nu este cazul. In situatia in care taximetristul a fost cel agresat cred ca el ar fi cel mai in masura sa faca o astfel de cerere catre 112.

In concluzie, aveti grija pe cine blocati prin trafic ca nu se stie niciodata peste ce cretini dai si sa nu patiti ca taximetristul din povestea de mai sus..

3 thoughts on “Si taxime-tristii plang cateodata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *