SOC – a fost gasita carne intr-o saorma

O data cu inceperea scandalului carnii de cal, tot mai multi comercianti din celebrul cartier de saormerii Dristor au ales sa scoata carnea din reteta clasica de saorma #cudetoate, pentru a evita astfel acuzele ce ar putea veni din folosirea ei. Ei au numit-o saorma de post, si spera ca in luna ramana pana la terminarea postului crestin toate lucrurile sa revina la normal.

Cu toate ca au fost luate aceste masuri preventiv, am primit pe adresa redactiei o reclamatie din partea unui client fidel al saormeriilor. Iata ce spune Gigi Ceafalungeanu, autorul acestei reclamatii: “Inainte de acest scandal mancam doua, dar tinand cont ca saorma actuala nu mai are carne am comandat trei saorme de post #cudetoate sa ma satur cat de cat. Nu mica mi-a fost mirarea cand in una din cele trei saorme am gasit ceva ce semana foarte bine cu carnea de pui. Sau de vita. Sau de cal..Nici nu mai stiu exact ce-am mancat sa sunt foarte bulversat.”

Iata ce declara Dan Saormica, patronul unei asemenea locatii: “Am incercat sa limitam proportiile unui asemenea scandal prin eliminarea completa a carnii din preparatele noastre. Din ce-am inteles de la angajati, mai aveam un pui schiop prin curte si au hotarat sa-l sacrifice pentru a nu se mai chinui asa. Fapta in sine este laudabila, dar tinand cont de presiunea care este acum, nu voi tolera asemenea abateri din partea lor, si de aceea ii voi penaliza pe fiecare cu salariul pe luna in curs. Sa le fie invatatura de minte si sa nu mai puna in viata lor carne intr-o saorma #cudetoate. Totodata, ca raspuns pentru domnul Gigi, ii vom oferi acestuia saorma pe viata, doar sa ramana clientul nostru si sa nu faca plangere mai departe.”

*acest text este o incercare de pamflet..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *