Solutie inedita de asfaltare a gropilor din Iasi

Datorita numarului tot mai mare de gropi aparute in ultima vreme primaria din Iasi a ales o solutie extrema pentru a le acoperi.

Astfel, s-a hotarat ca saptamana viitoare sa se faca o licitatie pentru cumpararea unui numar de 30000 fire de panselute si 30000 fire de lalele pentru plantarea lor pe principalele artere din oras. Deja se doreste contractarea unor fonduri europene pentru a putea reduce cat mai mult costurile unor astfel de lucrari.

Zonele vizate sunt: b-dul independentei pana in fundatie, malul bahluiului de la pod metalurgie pana in rond la podul de piatra si zona nicolina, din podu ros pana in capat CUG. Pentru aceste lucrari s-a cerut ajutorul detinutilor din penitenciarul Iasi, care vor beneficia de reducerea sentintei cu o zi pentru fiecare o mie de fire plantate.

Primaria spera prin plantarea acestor flori sa reduca poluarea in oras si Iasiul sa devina capitala verde a Moldovei. Primaria a luat in calcul si faptul ca nu se va mai putea circula cu masina prin aceste zone, asa ca se vor infiinta in cartierele afectate centre de inchirieri biciclete de o persoana si biciclete de patru persoane, in cazul in care doresti sa-ti duci copiii la gradinita.

Se preconizeaza terminarea lucrarilor in maxim 2-3 zile daca fondurile vor veni suficient de repede.
*Acest text este un pamflet. Luati-l ca atare

4 thoughts on “Solutie inedita de asfaltare a gropilor din Iasi

  1. Pingback: Bahluiul va fi navigabil din vara 2013 | Ciprian & M's blog

  2. Pingback: O femeie nu a ratat nici o gropa din Iasi | Ciprian & M's blog

  3. Pingback: Zeci de soferi ieseni amendati pentru ca au calcat florile | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *