Adevaratul motiv pentru care a fost inchis b-dul Stefan cel Mare

Am aflat din surse sigure adevaratul motiv pentru care bulevardul Stefan cel Mare a fost inchis. Versiunea oficiala suna cam asa: “pana in luna iulie bulevardul Stefan cel Mare va fi inchis pentru lucrari de modernizare a trotuarelor si pentru montarea de piatra cubica pe sectorul de la casa modei pana aproape in fata la Mitropolie”. Versiunea neoficiala ar fi ca Mitropolia doreste sa extinda sarbatorea sf. Paraschiva de la 1 aprilie pana pe 30 octombrie, astfel incat toata lumea sa aiba timp sa pupe moastele.


2013-04-03 11.04.54

Spatiul creat de blocarea intregului bulevard va fi suficient de aceasta data pentru toti pelerinii asteptati in avans pentru aceasta sarbatoare. Cu aceasta ocazie, in lipsa unor wc-uri publice in zona toti copaceii exotici de langa mitropolie vor fi irigati in mod natural si astfel in mai putin de un an se va ajunge la coroana teilor ce au fost taiati acum doua luni.

Iata ce declara IPS Daniel: “Sarbatoarea sf. Paraschiva este una mult prea mare pentru a se intinde doar pe durata unei saptamani. De la 1 aprilie pana la finalul luni octombrie ar trebui sa fie suficient timp pentru ca toti dragii nostri credinciosi care vin din toate colturile tarii cat si din strainatate sa vina sa pupe in tihna moastele, sa spuna o rugaciune si sa lase un ban pentru terminarea mitropoliei. Speram ca toti soferii care circula prin zona sa ne inteleaga si promit sa fac o liturghie speciala unde va voi ruga pentru sufletele lor, pentru bucsele masinilor si pentru drumuri mai bune. Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin”

Primarul Gheorghe Nichita a fost contactat dar a refuzat sa dea vreun fel de explicatii pentru situatia neplacuta creata.

*Acest text este un pamflet. Luati-l ca atare

One thought on “Adevaratul motiv pentru care a fost inchis b-dul Stefan cel Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *