Primele taxi – submarin ajung in Iasi in maxim o luna

La numai o zi de la publicarea vestii ca Bahluiul va fi navigabil marile firme de taxi din Iasi se gandesc deja la achizitionarea de gondole, barci rapide si barci cu vasle pentru transportul clientilor. Ei declara ca este o nisa foarte buna si ar fi pacat sa nu intre in plin in paine cand se va termina acest proiect. Este foarte posibil ca primele ambarcatiuni sa ajunga in Iasi chiar de saptamana viitoare.

Deja se vehiculeaza aparitia unor cursuri de cel putin 60 de ore care sa formeze fostii taximetristi in aceasta meserie si se doreste chiar aducerea unui gondolier cu experienta de la Venetia pentru a-i introduce pe acestia in tainele gondolitului. Peste jumatate din aceste ore vor fi probabil pentru a-i invata bunele maniere si la ce se foloseste manetuța din partea stanga a volanului.

Licitatiile pentru trasee ar trebui sa inceapa in maxim o luna. Cel mai cautat traseu va fi cu siguranta cel situat intre Ciric – Tudor, unde deja se arunca cu niste sume nemaivazute pana acum in Iasi. Acesta situatie se datoreaza faptului ca acest traseu va fi foarte populat mai ales in apropierea weekendului de baietii de bani gata din Skin, Office, Sunrise si din celelalte cluburi/restaurante de pe marginea lacului Ciric, care vor dori sa impresioneze fetele agatate cu o plimbare romantica sub clar de luna.

Patronul celei mai mari firme de taxi din Iasi declara ca deja se duc negocieri cu vecinii bulgari, de unde se doreste pentru inceput achizitionarea unui numar de 5 taximetre – submarin pentru clientii mai excentrici care vor dori sa aiba parte de intimitate (daca intelegeti ce vreau sa spun). Este foarte posibil ca in viitor sa fie o problema cu aceastea datorita faptului ca ele vin cu numere de bulgaria si vor fi probabil greu de inmatriculat.

Aveti mai jos o poza in exclusivitate cu taxiurile submarin (pretul porneste de la 7000 euro, in functie de dotari; cel din poza este un model londonez, cu volan pe dreapta):

taxi submarin

dupa o idee Zaza

One thought on “Primele taxi – submarin ajung in Iasi in maxim o luna

  1. bobi

    Se fac rezervari curse si pe Prut?Sper sa aiba raza mare de actiune (precum autonomia secuiasca), o vizita in republica moldova cu submarinul n ar strica sa le aratam tehnologia de care dispunem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *