Byron – lansare album “30 Seconds of fame” la Iasi

Byron lansează cel de-al patrulea album de studio – „30 Seconds of Fame” – la Iași, asa ca m-am gandit sa va ofer oportunitatea de a castiga invitatii la concertul de lansare care va avea loc în data de 12 aprilie, la ora 19.00 la Casa de Cultură a Studenților. Dupa concert, byron vor fi disponibili pentru poze si autografe la standul de merchandise amenajat in foaierul Casei Studentilor.

Albumul a fost înregistrat în studioul Real Sound & Vision din București, avându-l ca producător pe Victor Panfilov, iar invitații speciali care se regăsesc pe album sunt violonistul Alexander Balanescu, vocalista Luiza Zan și trompetistul Petre Ionutescu (activ în formația Blazzaj). În plus, pe una dintre piese apare cântând o porțiune de cor însuși publicul byron, înregistrat live în timpul unui concert.

concert byron Iasi

Byron au reluat seria de evenimente byron Infusion, unde presa si publicul se pot intalni cu trupa la o ceasca de ceai. Cei prezenti vineri, pe 12 aprilie, de la ora 17:00 la Carturesti Iasi (Palas Mall, str. Stefan cel Mare si Sfant nr. 1A) vor putea petrece alaturi de byron o dupa-amiaza lejera in care se va sta la povesti despre noul album si se vor interpreta live acustic cateva piese, ca incalzire pentru concertul de lansare!

Mai multe detalii despre concert, trupă, album, precum și pentru achiziționarea de bilete, intrați pe http://bit.ly/turneu-byron.

Pentru a castiga cele doua invitatii duble trebuie doar sa-mi lasati un comentariu mai jos si sa-mi spuneti care este piesa voastra preferata din repertoriul byron. Desemnarea castigatorilor se va face folosind random.org in ziua precedenta concertului.
Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *