Doi politisti au fost trolati de-o sticla

Cativa dintre cei 50000 de cititori zilnici ai acestui blog au venit cu o idee foarte buna de a avertiza soferii care circula cu viteza prin Tatarasi de radarele amplasate in zona. De vreo saptamana incoace pe sectorul dintre flxul de unelte si 2 baieti sunt amplasate in fiecare zi radare pe masini neinscriptionate, radare de care va spuneam aici.

Investitia a fost minima: o sticla de 2 litri cu un pic de apa pe fund, o foaie A4 si un marker. Aveti mai jos rezultatul:

polistiti tatarasi

Astfel a aparut o sticla cu o foaie lipita de ea pe care scria mare: “Atentie radar”. Primii politisti ajungi in fata minunatiei s-au pozat cu ea si s-au amuzat. Pe aia nu i-am prins in poza. Acum nu stiu daca au lasat sau nu sticla acolo pentru ca jumatate de ora mai tarziu politistul pe care l-am prins in poza se indrepta foarte nervos spre aceeasi sticla care probabil se strica ploile in zona. Poate ca ar trebui ca sub semnul de limitare la 40 km/h din dispecer sa apara si semnul ala albastru cu zona supravegheata radar, sa fie omul avertizat de consecinte.

Ce s-o fi intamplat cu biata sticla mai incolo chiar nu mai stiu. Apreciez totusi idee si ma bucur ca primii politisti care au vazut-o s-au amuzat copios si-au facut poze sa le arate la colegi.

Conduceti cu grija!

3 thoughts on “Doi politisti au fost trolati de-o sticla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *