Interviu cu femeia care n-a ratat nici o groapa din Iasi

Pe adresa redactiei a sosit ieri o poza cu singura femeie din Iasi care a reusit performanta de a nu rata nici o groapa din minunata urbe. Am incercat sa dam de respectiva persoana si intr-un final am reusit. Femeia a carei masina apare in poza a fost de acord sa dea o declaratie, dar a dorit din motive lesne de inteles sa-si pastreze anonimatul.

R: Intrebarea care sta pe buzele tuturor este: cum ati reusit performanta de a nu rata nici o groapa?
F: Sa stiti ca nu este asa greu cum ar parea la prima vedere. Gropi sunt la discretie pe orice strada si in plus mi-am format obiceiul de a nu rata nici o gropa din cele 20 de pe aleea pe care urc spre parcare. E nevoie doar de timp, ca experienta vine conducand.

janta indoita ford fiesta

R: Ce recomandari aveti pentru cei/cele care doresc sa faca performanta in acest domeniu?
F: Recomand tuturor folosirea traseelor din Iasi: podul ros – capat CUG, bulevardul independentei pana in fundatie si de ce nu, pentru perfectionare traseul Tg. Frumos – Botosani

R: Cum vi se pare ideea primariei de a planta panselute in gropile din carosabil?
F: Va dati seama c-am fost un pic dezamagita cand am citit aici stirea. Eu totusi sunt increzatoare ca aceasta situatie nu va dura mult si ne vom putea intoarce la gropile nostre de toate zilele.

R: Aveti vreo groapa preferata in Iasi?
F: N-as putea spune ca am vreuna preferata. Eu le iau la rand oricum. Pot spune insa ca am cateva pe care le stiu de mici, gropi care acum au devenit ditamai craterele. Va dati seama ca avand aceasta relatie cu ele nu pot acum sa le ocolesc ca s-ar supara pe mine..

R: Un cuvant de incheiere pentru cititori? Ceva sfaturi?
F: In incheiere as dori sa va multumesc pentru interviu si sa-i sfatuiesc pe soferii din Iasi sa aiba rabdare pentru ca e doar o chestie de timp si de indemanare pana sa dea in prima groapa. Dupa acel moment totul devine simplu si nu te mai poti abtine sa nu faci asta. As putea spune ca e mai rau ca un drog. Dupa ce te prinde nu mai poti scapa.

ps: pentru a evita orice fel de interpretari, va zic SIGUR ca o femeie conduce zilnic masina pozata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *