Prezentare pachet cabluri retractabile Belkin F3X1724 7-in-1

Am pandit ceva vreme pana sa gasesc un kit care cuprinde un set complet de cabluri USB retractabile si cabluri de internet si adaptor pentru laptop. Acesta este kitul ideal pentru laptopuri pentru ca este compact si il poti arunca in geantafara sa te incurce in nici un fel. Ia uitati ce-am cumparat cu 10 lei (pe belkin.com este doar 49.99$). L-am gasit si pe Amazon de la 10$ – Belkin F3X1724 7-in-1 Retractable Cable Travel Pack

Avem asa:

In partea dreapta avem:
Cablu de retea RJ45 CAT5e retractabil de 1.1 metri pentru modemuri, routere
Cablu de telefon (modem) de 1.3 metri
Adaptor crossover RJ45 pentru a conecta doua computere (cred ca nu mai este acum nevoie de el pentru ca laptopurile sunt suficient de inteligente sa-si dea seama in ce fel sa se conecteze)

In partea stanga:
Cablu retractabil prelungire USB de 0.8 metri
Adaptor USB A-B pentru a conecta o imprimantanta, scaner sau unitate dvd externa la laptop
Adaptor USB A – Mini-B 4 pini pentru camere foto, mp3-player, pda-uri
Adaptor USB A – Mini-B 5 pini pentru camere foto, mp3-player, pda-uri, telefoane. Acest cablu (cunoscut mai bine sub numele de nimi USB) este cel mai popular dintre toate avand o multitudine de utilizari.

Cam asta e toata trusa. Este suficient sa am o data nevoie de un cablu din ea si zic ca a meritat investitia. Unul din marele avantaje este marimea, pentru ca o poti arunca in geanta langa laptop si sa uiti ca este acolo. Singurul cablu care imi lipseste ar fi unul micro USB, dar la vremea la care a fost gandit acest pachet nu era foarte popular acest cablu si din acest motiv nu este prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *