Socant! Un OZN a vrut sa aterizeze la Iasi

Cei care au trecut aseara prin fundatie prin Iasi nu observat un fenomen ciudat in zona. Pe la orele 19.00, cand aproape se intuneca a aparut pe cer un obiect zburator care a ramas neidentificat pana la aceasta ora. Mai jos aveti singura poza facuta aseara:

poze pasaj mihai eminescu iasi

Constantin Ozenescu, singurul specialist in fenomene ciudate din Iasi a declarat pentru redactie: “De obicei, navele spatiale extraterestre apar dupa lasarea intunericului, tocmai pentru a nu putea fi reperate usor de catre ochiul uman. Este totusi foarte posibil ca aceasta sa fi dat un ocol cu o seara inainte, iar gropile din carosabil sa-i fi indus un pic in eroare pentru ca in lumina farurilor masinilor gropile seamana foarte mult cu suprafata denivelata a lunii si este posibil ca acestia fi crezut c-au ajuns inapoi pe luna. Sunt fenomene rare, dar care inevitabil se mai intampla, mai ales in orasele care sufera la capitolul infrastructura.”

Alta explicatie logica nu am gasit nici eu, din moment ce dupa aparitia misterioasa a inceput asfaltarea zonei cu pricina. Este clar ca la nivel inalt este o adevarata conspiratie intre primarie si ozn-uri pentru ca altfel nu-mi explic cum de fix in seara in care a aparut pe cer au si inceput asfaltarile. In cazul in care e cineva pe receptie (se stiu ei cine) as mai putea indica cateva zone deasupra carora ar putea sa apara. Trebuie doar sa spuna..

2 thoughts on “Socant! Un OZN a vrut sa aterizeze la Iasi

  1. ano

    Slab articol, macar de era inainte de a fi asfaltata zona 😉 , oricum oamenii au pus asfalt cand s-a uscat bine pamantul, probabil ca sa nu puna asfalt saptamanal … si in legatura cu gaura din pamant pt pasaj … voi cand va schimbati gresia in baie, restul casei e ferita de praf si moloz? ….. think! before you comment …. oamenii muncesc acolo, se si fura (cel mai probabil) , dar se face ceva, trebuie rabdare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *