Posta Romana lanseaza metoda găurica

Posta romana incearca in ultima vreme sa-si extinda aria de servicii oferite catre populatie. In acest sens, a fost gasita o metoda inedita de distributie a pensiilor. Cei care au beneficiat prima oara de acest serviciu au fost locuitorii comunei iesene Tomesti, care s-au declarat extaziati de promptitudinea serviciului oferit.

Ce s-a intamplat de fapt? Zilele trecute, masina postei care ducea pensiile in comuna Tomesti a fost prevazuta cu un orificiu prin care banii de pensii urmau sa cada pentru a ajunge la destinatari. Acestia au fost anuntati cu o saptamana inainte despre modalitatea noua de distribuire a acestora, asa ca la momentul prevazut pensionarii s-au adunat in dreptul celei mai mari gropi din zona si au asteptat linistiti venirea masinii. Dupa ce-au cazut banii, fiecare pensionar a luat exact suma pe care o avea pe fluturas si a plecat linistit acasa.

O data cu aceasta prima livrare a fost testata si onestitatea oamenilor, in sacul cu bani ce a cazut fiind mai mult cu 400 lei decat trebuia. Acesti bani au fost recuperati ulterior, dovedindu-se astfel ca romanii sunt niste oameni cinstiti, si-si iau doar atat cat li se cuvine.

Directorul Postei Romane, Catalin Postasu` a declarat pentru redactia noastra:” Ma bucur sa vad ca prima livrare de acest tip a fost un succes. Ne gandim sa extindem si in alte comune aceasta metoda si suntem deschisi la orice fel de sugestii. Folosind “metoda găurica” (asa cum imi place mie sa-i spun) am economisit timp si bani si am evitat ca postasii nostri sa fie atacati de necunoscuti in timpul livrarii lunare a pensiilor. Ma gandesc foarte serios sa folosesc acest tip de livrare si pentru alte servicii ale noastre: coletarie, scrisori, recomandate si distributia cartilor, ziarelor si revistelor.”

Ce parere aveti despre aceasta metoda inedita de livrare a pensiilor? Credeti ca va prinde la noi?

One thought on “Posta Romana lanseaza metoda găurica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *