Indatoririle calatorului RATP Iasi

Sunt sigur ca nici unul din cei 50000 de ieseni care circula zilnic cu mijloacele de transport in comun nu a citit niciodata ce scrie pe spatele unui bilet normal de calatorie. Cei 10 calatori ghinionisti care circulau zilele trecute cu microbuzul 20 au aflat pe pielea lor ce inseamna de fapt o calatorie cu maritul RATP Iasi.

Iata ce declara Gigi Pedala, unul din ghinionistii din acel microbuz:” Am ajuns in statie, a oprit, au mai urcat doua persoane si apoi nu a mai vrut sa porneasca. Atunci, soferul nervos a scos un set de bilete si foarte nervos a inceput sa ni le fluture in fata si sa ameninte ca daca nu impingem cu suflet microbuzul ne va lasa sa mergem pe jos acasa. Bineinteles ca nu ne-a convenit situatia, dar acesta a insistat spunand ca in momentul in care am cumparat biletul pentru transport in comun ne-am luat deasemenea angajamentul de a impinge in caz de nevoie, asa cum era de fapt si specificat pe spatele biletului. Cine dracu` sta sa citeasca ce scrie pe spatele biletului?????”

Aveti mai jos biletul buclucas, pe care intr-adevar este prevazuta si aceasta obligatie a calatorilor. Ca de obicei, lucrurile importante sunt scrise dupa steluta, cu caractere mici.

bilet ratp iasi

Contactat de redactie, directorul ratp Iasi Gherca Maricel declara:”Mi se pare normal ca din moment ce folosesti zilnic transportul in comun sa mai dai o mana de ajutor cand e cazul. De aceea am tinut neaparat ca acest lucru sa fie specificat si pe spatele biletelor, mai ales pentru cetatenii care nu vad din acest lucru o fapta civica. Ma gandesc chiar ca pe viitor sa le oferim o calatorie gratuita celor care pun osul la treaba. Ramane de vazut acum daca vom gasi bugetul necesar sa putem face acest lucru.”

4 thoughts on “Indatoririle calatorului RATP Iasi

  1. Pingback: Braduti parfumati in mijloacele de transport in comun din Iasi | Ciprian & M's blog

  2. Pingback: Braduti parfumati in mijloacele de transport in comun din Iasi | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *