Ciricul s-a deschis oficial ieri, 1 mai

Baza de agrement Ciric s-a deschis ieri oficial. Primarul a taiat bineinteles panglica de inaugurare, iar soborul de preoti si-a facut datoria. Desi primarul spunea ca telescaunul va fi functional abia dupa Pasti, ieri deja primii ieseni au vazut “minunea” cu ochii. Angajatii au declarat ca nu stiau ca nu trebuie sa dea drumu`, dar daca tot a stat lumea la coada ce aveau sa mai faca? Tipic romanesc.

Am testat si eu ieri telescaunul si intr-adevar nu este nimic fabulos. Maxim 7 minute prin padure, cu copaci pe partea stanga si pe dreapta. O investitie de doar 6.4 milioane de euro.. Poate ca cei care n-au iesit din Iasi se vor bucura de el pentru ca nu au cu ce sa-l compare.

In rest, destul de putini oameni, asta datorandu-se probabil faptului ca lumea munceste de 1 mai. Cel mai sigur in weekend treaba va sta altfel.

Uitasem sa va spun ce era mai important: stiti voi drumul ala (str. fantinilor) care pleaca de langa petromul de langa greenpark pana la Ciric? Drumul ala pentru care aveai nevoie de tanc? Ei bine, o data cu inaugurarea ciricului s-a asfaltat TOT impecabil. N-am sperat sincer ca voi depasi vreodata limita de viteza pe acel sector de drum, dar acum uite ca se poate. De acum va fi probabil politie cu radar pe acolo.

One thought on “Ciricul s-a deschis oficial ieri, 1 mai

  1. Pingback: Telescaunul va fi deschis dupa 10 mai | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *