Telescaunul de la Ciric, inchis pana pe 10 mai

Va spuneam in articolul precedent ca Ciricul si-a deschis portile pentru publicul larg incepand cu data de 1 mai. Putina populatie atunci, destul de multa in zilele urmatoare cand s-a dus vestea in targ despre a-2a minune a Iasiului.
Parca am stiut sa ma dau atunci cu telescaunul, ca altfel nu mai pupam sa-l folosesc decat dupa 10 mai.

Intre timp stiti si voi ce s-a intamplat. S-a oprit brusc totul, oamenii au ramas in aer, nervi, draci, laci, iar de atunci telescaunul sade singurul in padure (pe sistemul: sunt singurel, bing bang, printre copaci, bing bang) nepornit, in asteptarea unui mester care nu mai vine.

telescaun iasi

Treaba cu asteptarea unui meserias din afara mi s-a parut un pic cusuta cu ata alba, asa ca dupa cateva investigatii am aflat motivul real pentru care s-a inchis toata instalatia. Poate parea un pic amuzant, dar Primaria nu a platit curentul consumat, iar cei de la E-on au si taiat curentul fara preaviz. Afluenta de populatie dupa ziua deschiderii a facut ca factura sa ajunga la sume uriase, sume pe care in momentul de fata Primaria Iasi nu si le permite. Acum am facut si eu legatura cu faptul ca la 1 mai primarul stia/zicea ca telescaunul n-o sa mearga si el functiona. Poate si din acest motiv l-au oprit dupa ora 15.00, in speranta ca suma pentru factura de la curent sa nu depaseaca bugetul.

Ca o stire de ultima ora, am aflat ca acesta va fi functional in weekend, deci fix atunci cand adultii vor trebui sa plateasca 8 lei pentru plimbare, iar copiii 5 lei. Destul de suspect, nu?

5 thoughts on “Telescaunul de la Ciric, inchis pana pe 10 mai

  1. Bianca Popa

    Mi se pare putin cam amuzanta povestea cu curentul.

    Cum ati reusit sa va dati jos de acolo? Cred ca multi s-au speriat.

  2. Pingback: 5 ieseni au fost muscati de pesti piranha la Ciric | Ciprian & M's blog

  3. Marius

    Nu era factura de vina! Am reusit in acea zi, duminica – prima zi de Paste, sa merg cu telescaunul pana sus. In timp ce am stat la coada s-a tot oprit de vreo 6 ori iar odata chiar in timp ce ma “dadeam” cu el! Sus am coborat si m-am asezat frumos la coada pentru a merge inapoi. Cat timp am stat la coada a inceput sa se opreasca odata la vreo 10 secunde, plus ca sunau alarmele prin cabina aia de comanda! Era o avarie. Pana la urma s-a oprit de tot si nu l-au mai putut porni. Curent era in cabina de comanda: clipeau beculetele rosii ca la discoteca! 😀 Nu am mai asteptat si am luat-o usor pe jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *