SOC – Fan Depeche Mode a fost batut si dat afara de la concert

Cei 100 de angajati care supravegheau in permanenta multimea de oameni stransa pentru concertul Depeche Mode de aseara au ramas consternati cand, urmarind camerele au gasit un fan al celebrei formatii care statea singur intr-un colt si se bucura de concert. La o perchezitie ulterioara a acestuia s-a constatat faptul ca acesta nu avea la el decat un Nokia 1100, care, asa cum stim cu totii nu are functia de filmare (in cel mai bun caz doar lanterna), dar care poate fi folosit la nevoie pe post de arma alba.

Bategard Andrei, seful securitatii de aseara declara in exclusivitate: “Dupa ce l-am pândit pe camera mai mult de 15 minute am observat ca acesta nu a venit la concert sa pozeze si sa filmeze evenimentul, lucru suspect de altfel pentru ca asta faceau toti ceilalti 49.999 de spectatori. Am luat pe loc hotararea sa-l escortam afara pentru ca este inadmisibil ca in 2013 sa nu vii la un concert de asa amploare nu macar un aparat foto ceva, fie el si cu film. Din pacate, drumul prin multime spre iesirea de la stadion a fost destul de lung si este foarte posibil ca acesta sa mai fi fost inghiontit de spectatorii care erau ocupati cu filmatul si pozatul evenimentului. Nu e vina noastra daca dupa 100 metri s-a ales cu nasul spart.”

concert depeche mode bucuresti 2013

Am reusit sa-l identificam pe fanul Depeche Mode (care doreste sa ramana deocamdata anonim) care ne-a oferit o declaratie scurta, declaratie care difera de cea a bodygardului:”Fredonam linistit “Enjoy the silence” cand m-am trezit luat la propriu pe sus de doi bodygarzi care mi-au cerut sa ma legitimez si sa scot tot din buzunare. De frica am facut tot ce mi-au zis, ce-aveam sa fac? Văzând Nokia 1100 al meu (editie limitata, din seria celor facute in germania, pentru hackeri) mi-au zis: “Cum indraznesc eu neica nimeni sa vin la so concertul Depeche Mode cu asa parjoala?”. Atunci au inceput sa-mi dea cu el peste nas pana mi-au dat sangele. Bineinteles ca telefonul nu a avut nimic, dar din cauza sangerarilor abundente a trebuit sa ajung la spital pentru investigatii. Sa nu creada o secunda ca situatia va ramane asa. Voi merge pana in panzele albe pentru a-l vedea dupa gratii.”

Cum fi se pare situatia de mai sus? A procedat corect bodygardul?

Dupa o idee de la Dan

One thought on “SOC – Fan Depeche Mode a fost batut si dat afara de la concert

  1. Andreea

    Doamne, saracul om! Ce oameni fara pic de frica de Dumnezeu! Ce vina avea acel om? Si eu am venit la fel precum el, dar….eu am intrat 😀 Acel bodyguard merita batut cu o caramida! Sa vada si el. oricum a fost superb concertul!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *