Iasiul – mica Venetie

Cred ca v-ati plictisit de cate ori ati auzit asta iarna placa cu “autoritatile au fost suprinse de prima ninsoare si n-au apucat sa-si faca provizii de nisip”, etc. Serios? Cine dracu` s-ar gandi ca e posibil sa ninga in decembrie? Putin probabil, nu?

Ca de obicei, la fiecare ploaie rapida de cel putin jumatate de ora sunt cateva zone in oras in care canalizarea nu face față fluxului mare de apa. Autoritatile, ca fel ca si in iarna au fost suprinse, desi asa se intampla de fiecare data cand ploua sanatos.

In aceasta seara, pentru a-i face in ciuda ploii si apei de pe carosabil, un grup de tineri din zona s-a gandit la un mod mai neortodox de a se distra pe seama situatiei. Astfel, fiecare a luat ce-a gasit prin casa si s-au grabit sa se bucure de valurile formate de masinile care despicau apele ca legendarul Moise. Unii au venit cu saltele, altii cu camere de camion, iar un pensionar a adus chiar o papusa gonflabila pe care n-o mai folosea de ceva vreme pentru ca din pensia lui de 300 lei nu-si mai permitea sa-si cumpere o pastila de viagra nici macar o data pe an. Toata lumea s-a distrat si s-a simtit bine pret de jumatate de ora.

Ce-a ramas in urma lor vedeti mai jos:

papusa gonflabila

2 thoughts on “Iasiul – mica Venetie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *