Sensul giratoriu din Tudor Vladimirescu a fost desfiintat

Inca de aseara se lucra intens la desfiintarea sensului giratoriu din Tudor Vladimirescu. Explicatia oficiala pentru desfiintarea acestuia ar fi numeroasele cereri venite din partea soferilor care mai mult au fost incurcati de acel sens giratoriu. Pana dimineata deja s-a vindecat si locul si nici nu zici c-ar fi fost vreodata un sens giratoriu acolo.

Mai sus ar fi varianta oficiala si asa cum stiti tot timpul este si una neoficiala. Din surse care nu vor sa-si dezvaluie identitatea am aflat ca ar putea fi doua cauze:

1. In zona Zimbru din cartierul Alexandru cel Bun ar urma ca in urmatoarea perioada sa apara un sens giratoriu care sa fluidizeze un pic circulatia in zona si cum e criza peste tot, primaria s-a gandit sa refoloseasca materialele din Tudor in Alexandru, facandu-se astfel o economie destul de mare la buget.

2. A mai aparut deja (sau urmeaza sa apara ca n-am mai fost de multa vreme prin zona) inca un sens giratoriu in zona Ciric si in planul de urbaninism a municipiului Iasi este prevazut faptul ca orasul nu poate sa aiba mai mult de cinci sensuri giratorii si din acest motiv s-a hotarat scoaterea lui.

Care credeti ca a fost motivul real pana la urma? Aveti voi alte variante?

3 thoughts on “Sensul giratoriu din Tudor Vladimirescu a fost desfiintat

  1. Pingback: Primaria va planta tei in sensurile giratorii | Ciprian & M's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *