Braduti parfumati in mijloacele de transport in comun din Iasi

Tinand cont ca am o saptamana de cand folosesc mijloacele de transport in comun din Iasi dupa o perioda de peste patru ani in care am mers doar sporadic, nu pot decat sa salut initiativa RATP Iasi de a incheia un parteneriat cu Rexona pentru achizitionarea a peste 50000 de braduti parfumati, braduti ce vor fi montati in mijloacele de transport si care vor fi schimbati saptamanal, in functie de traseul autobuzului. De exemplu, va dati seama ca bradutii din autobuzul care merge spre Ciurea vor fi mai des schimbati, nu? Motivele vi le inchipuiti si singuri: o parte se vor fura iar cei care scapa din greseala nu vor face faţă undei.

S-a lansat chiar si ideea ca in momentul in care un calator cumpara un bilet dublu vanzatorul de la toneta sa aprecieze olfactiv situatia, si daca se impune sa recomande apa si sapun, sau in cazul in care situatia este prea grava si nu permite amânare sa inmaneze un braduţ cu miros de levantica impreuna cu un bilet special de calatorie, ce va avea inscris pe spate (ca si in cazul de aici) mesajul: “Apa si sapunul nu a omorat pe nimeni”.

Mi-am adus aminte de o faza de saptamana asta: era un tramvai full, undeva pe la ora 14.30 si urca un mosneag puturos. In secunda doi o gagicuta scoate un parfum si incepe sa pulverizeze in zona “afectata”. Replica nu a intarziat sa apara, ea venind din partea unei stimabile doamne:” Ia uite, acum miroase a parfum si-a cacat. Mai stai daca poti”. Bineinteles ca cine trebuia sa se simta nu a miscat o spranceana..

Cei 50000 de braduti parfumati vor sosi deja de saptamana viitoare iar valoarea contractului nu a fost facuta publica.

Cum apreciati hotararea RATP Iasi?

sursa foto

4 thoughts on “Braduti parfumati in mijloacele de transport in comun din Iasi

  1. Papi

    Iniţiativa este salutabilă acum să vedem cum o sa ţină şi cum o să decurgă…Chiar că pe 41 barat sunt probleme mari de acest gen…

  2. Constantin

    Vorbim de aceiasi Rexona din reclama asta?

    Rexona care incurajeaza lumea sa nu se spele si sa dea cu deodorant peste transpiratie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *