Ce-am mai cumparat de pe siteurile de reduceri

V-am mai povestit eu cu alta ocazie ce parere am despre siturile de reduceri. Situatia fata de acum un an doi s-a schimbat un pic in bine zic eu, pentru ca au disparut siturile aparute peste noapte si au ramas doar cele care au stiut sa-si aleaga bine partenerii si produsele promovate. Degeaba ai tu promotii la epilare inghinala daca vizitatorii tai sunt in proportie de peste 70% barbati. Ai vinde mai bine cu siguranta o revizie la masina, sau un voucher de spalatorie.. Nu zice nimeni ca barbatii n-ar putea sa ofere cadou epilarea, dar parca nu te poti duce la iubita cu ia d-aci un voucher, ca parca ei nevoie. Sau daca doresti intr-adevar sa ti se urce in cap fa-i cadou un pachet de slabire. Sa vezi atunci distractie.

Concluzia primului paragraf ar fi ca trebuie sa-ti stii foarte bine cine iti sunt clientii, si respectiv sa promovezi acele produse care li s-ar potrivi lor.

Am cumparat la un moment dat doua vouchere pentru o spalatorie auto de pe Fungroup. Unul pentru mine, unul pentru un prieten. Sun la telefon si-mi zice domnisoara de acolo ca programarile se fac doar la fata locului si nu prin telefon. Sa va faceti o idee, eu stateam atunci in alexandru si spalatoria era in tatarasi. Cam 4-5 km de parcurs prin cele mai fierbinti zone ale orasului. Ajung in trecere pe acolo si ma programeaza peste vreo doua saptamani. Exact!! Doua saptamani. Cum naiba sa stiu ce-o sa fac peste doua saptamani?? Datorita timpului de asteptare foarte indepartat am renuntat la vouchere si cei de la Fungroup mi-a pus banii inapoi pe card. Cine a pierdut un potential client?

Desi sunt abonat la vreo 3-4 situri de reduceri n-am mai cumparat de multa vreme un voucher. N-as sti sa va zic de ce s-a intamplat asta. Poate ofertele n-au mai fost asa tentante, sau pur si simplu nu s-au potrivit cu dorintele mele din acel moment. Asta a fost pana acum cateva zile cand am vazut o oferta pe care n-am putut-o refuza: o ora de biliard cu doar un leu la club Motor. Locul il stiam si era ok, plus ca mi-era si-un pic dor “sa fac o bila”.

2013-06-14 16.00.47

2013-06-14 15.57.09

Totul a decurs ok, si a fost o ocazie buna sa-mi amintesc cat de varza sunt biliard. Chef a fost, doar cu ochitul gaurilor a fost mai greu. Se mai intampla si la case mai mari.

Concluzia finala: Multa lume nu cumpara voucherele de pe siturile de profil de frica sa nu fie dezamagiti de serviciile oferite, sau ca vor fi priviti altfel pentru ca au ales sa beneficieze de un serviciu la pret redus. Pleaca din start de la premisa ca serviciile oferite pentru o suma mult mai mica nu se vor ridica la nivelul asteptat. Eu nu pot decat sa recomand sa incerce, si poate asa vor gasi un restaurant nou de care n-au mai auzit, sau o spalatorie noua, sau un cabinet stomatologic bun. Oricum ar fi, cei care vor presta respectivele servicii ar fi bine sa-si dea toata silinta pentru a multumi clientul, pentru ca un client multumit va mai aduce cu el data viitoare inca trei.

Voi ce parere aveti? Ce vouchere ati mai cumparat in ultima vreme?

2 thoughts on “Ce-am mai cumparat de pe siteurile de reduceri

  1. Papi

    Pai daca se cumpara vouchere cu sutele e normal sa te programeze in hat saptamani :)) mai mult dadeai pe benzina drumul decat reducerea in sine :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *