Scut pentru noul Hyundai i20

O problema de care v-am spus aici era lipsa unui scut de protectia a motorului. Tinand cont de experienta ultimilor doi ani cand aram pur si simplu zapada cand coboram aleea din fata blocului am zis ca e musai sa-mi cumpar cat de repede un scut pentru motor.

Studiasem deja forumul Hyundai si gasisem un gagiu din Brasov care fix cu asta se ocupa. Am tot amanat pana am mai facut de rost de bani si in cele din urma l-am cumparat. Vorbit vineri dupa amiaza la telefon, lasat datele iar marti era deja in Iasi. Daca va intereseaza situl este: www.scut-motor.ro si are scuturi pentru multe modele auto.

Dupa vreo saptamana de plimbat scutul cu masina am apelat la un prieten mai indemanatic si cu cheile potrivite am reusit sa-l potrivim dupa vreo jumatate de ora. Nu era perfecta asezarea lui dar l-am prostit pana la urma. Ca o constatare, la cum arata partea din spate a prinderii eu zic c-a avut scut masina inainte de a ajunge la mine pentru ca erau urme evidente de strangere cu surub. Asta e de acum, bine c-am gasit sa-l cumpar si nici nu m-a costat foarte mult (aprox 250 lei cu tot cu transport).

Aveti mai jos cateva poze:

2013-07-18 19.16.06
2013-07-18 19.15.49

2013-07-18 19.16.23

2013-07-18 19.16.16

2013-07-18 19.16.34

9 thoughts on “Scut pentru noul Hyundai i20

 1. Andrei

  ok. sti cumva daca este vreo diferenta intre scutul pentru i20 facelift si modelul vechi? trebuie sa caut ceva special sau pur si simplu se potriveste la ambele modele?

  1. ciprian Post author

   Nu cred sa fie, ca din ce tin eu minte scutul cumparat de mine e de la modelul i20 anterior. Apeleaza la baietii din linkul din text si te ajuta rapid

 2. hrvxyz

  am montat si eu scutul azi, dar pentru montarea lui au trebuit scoase aparatoarele de plastic cu care vine din fabrica.. ramanand alternatorul + compresorul AC + cureaua aferenta, expuse complet..

  nu ti-a intrat niciodata apa/zapada pe acolo si sa iti faca probleme?

  1. ciprian Post author

   Inca nu. Cei de la service mi-au zis totusi ca ar trebui totusi sa le pun inapoi. Trebuie un pic decupate dar vor veni acolo.
   Cred ca le montez in primavara inapoi, sa vad cum am timp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *